Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips EcoClassic Lustre 28W E14 230V P45 Clear

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Philips EcoClassic Lustre 28W E14 230V P45 Clear

Tuotekuvaus Philips EcoClassic Lustre 28W E14 230V P45 Clear

Philips EcoClassic Lustre 28W E14 230V P45 CL -halogeenilamput löydät Lamppuexpress.comista kilpailukykyisin hinnoin. Tilauksen teet helposti ja nopeasti netin kautta, lamput toimitetaan suoraan ovellesi muutaman arkipäivän kuluttua! Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät! Tarkasta porrastuva hinnastomme yllä olevasta valikosta.

Philips EcoClassic Lustre 28W E14 230V P45 CL - Ominaisuudet

Verkkojännitteiset, E14 -kantaiset Philips EcoClassic Lustre 28W E14 230V P45 CL -halogeenit ovat helposti asetettavissa valaisimeen ilman ylimääräisiä toimenpiteitä. Kaunis muotoilu ja kirkas lasi muistuttavat perinteisen hehkulampun muotoa, mutta halogeenit tuovat etuja hehkulamppuihin; muun muassa pienemmän kulutuksen ja pidemmän käyttöiän myötä.

Lamput ovat himmennettävissä ja niillä on 2800K värilämpötila. Ne ovatkin ideaaleja esimerkiksi paikkoihin, joihin halutaan kutsuva ja viihtyisä tunnelma. 

Arvostelua

Tämän tuotteen luokitus on Keskitasoiseksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 2 : n perusteella.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.