• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Philips EcoClassic 70W E27 230V A55 Clear

Tarjouspyyntö

Täytä allaolevat tiedot, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen yhden arkipäivän kuluessa.

Haluatko saada tarjouksen nopeasti? Ota yhteyttä valaistusasiantuntijoihimme

Tarjouspyyntö

Täytä allaolevat tiedot, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen yhden arkipäivän kuluessa.

Haluatko saada tarjouksen nopeasti? Ota yhteyttä valaistusasiantuntijoihimme

Tarjouspyyntösi on onnistuneesti vastaanotettu

Asiantuntijamme käsittelevät pyyntösi mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä 4 tunnin kuluessa henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen.

Tuote on lisätty tarjoukseen

Tekniset tiedot Philips EcoClassic 70W E27 230V A55 Clear

Tuotekuvaus Philips EcoClassic 70W E27 230V A55 Clear

Philips EcoClassic 70W E27 230V A60 CL -halogeenit Lamppuexpress.comista edullisesti ja luotettavasti. Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät! Tarkasta yllä olevasta taulukosta porrastuvat hinnat - jo kymmenen kappaleen tilauksiin alennuksia.

Philips EcoClassic 70W E27 230V A60 CL - Ominaisuudet

Perinteistä hehkulamppua muistuttava Philips EcoClassic 70W E27 230V A60 CL tarjoaa monia etuja hehkulamppuun verrattuna. Käyttöikä on jopa tuplasti pidempi, 2000 tuntia ja energiankulutus pienempi. UV-suoja estää säteilyn aiheuttamaa rapistumista ja värien haalenemista valaistuissa kohteissa.

Yleiskäyttöisen E27 -kannan ansiosta lamppu on helppo asentaa ilman ylimääräisiä toimenpiteitä. 2800K värilämpötila loistaa erittäin lämpimän valkoisen sävyistä valoa. Tämä on ideaali luomaan kutsuvaa ja viihtyisää tunnelmaa niin ravintoloissa, myymälöissä kuin kotioloissakin. Lampun voi myös himmentää.

arvosteluun

Tämän tuotteen luokitus on Erinomaiseksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 8 : n perusteella.
5 of 8 reviews have been collected by Trustpilot 3 of 8 reviews have been collected by our website

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Lähettää sähköpostia

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.