Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram Parathom Classic E27 A | Lämmin Valkoinen

0 tulokset

Tuotekuvaus Osram Parathom Classic E27 A | Lämmin Valkoinen

Osram Parathom Classic E27 A on täydellinen LED korvike perinteisille lampuille, joissa on E27 kanta. Kaikki tämän sarjan lamput omaavat saman värisävyn kuin perinteiset halogeenilamput, mutta eivät ole himmennettävissä. Haluatko himmentää uusia LED lamppujasi? Valitse tällöin . Luo miellyttävä tunnelma moderneilla lampuilla. Etsi oikea tuote suodattamalla vanhan lamppusi teho. Valikoimasta löytyy myöskin kaksi hämärätunnistimella varustettua lamppua, jotka takaavat lamppusi syttymisen hämärässä ja sammumisen kun päivä kirkastuu. LED tarjoaa sinulle monia etuja!

Osram E27 LED-lamppujen edut

Pienen energiankulutuksen ja pitkän käyttöiän ansiosta voit säästää jopa 90% energia- ja ylläpitokustannuksissa. Perinteisten lamppujen elinikä on ainoastaan 1000 tuntia, kun LED-teknologialla varustettujen lamppujen keskimääräinen käyttöikä on jopa 15.000 tuntia. Asennus on hyvin yksinkertaista: kun vanha E27 lamppusi on jäähtynyt tarpeeksi, irrota tämä valaisimesta ja kierrä uusi LED lamppu valaisimeen. Nämä lamput ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja kilpailukykyisistä hinnoista. Voit käyttää näitä LED lamppuja huolettomasti Lamppuexpress.com: in kaikenkattavan takuun kanssa.

Tarvitsetko apua LED lamppujen valintaan tai sinulla on muuta kysyttävää? Meidän valaistusasiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua!

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Arvostelua

Tämän tuotteen luokitus on Erinomaiseksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 8 : n perusteella.
Please wait, adding to cart...