Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Osram Lumilux T8 ES

Tuotekuvaus Osram Lumilux T8 ES

Tilaa Osram LUMILUX T8 ES Lamppuexpress.comista edullisimmin! Tarkasta porrastuva hinnastomme - Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät.

Ominaisuudet Osram LUMILUX T8 ES

Osram LUMILUX T8 ES -loisteputki on energiansäästöversio standardinmukaisesta Lumilux T8:sta, ja se on jopa 10% energiatehokkaampi. Varustettu G13 -kannalla.

Tuotetta on saatavana eri tehoilla ja kahdella eri värilämpötilalla: 3000K (lämmin valkoinen) ja 4000K (viileä valkoinen). Loisteputken teho on suoraan verrannollinen sen kokoon, joten ole tarkka valitessasi uutta tuotetta, jotta se on yhteensopiva valaisimenne kanssa. Tehot ja pituudet: 

16W=59cm
32W=120cm
51W=150cm

Tuotteen värintoistoindeksi on korkea 80-89Ra, saaden värit toistumaan luonnollisina. Keskimääräinen 20 000:n tunnin käyttöikä ja energiamerkintä A tekevät tuotteesta ympäristöystävällisen ja energiatehokkaan valinnan.

Käyttökohteet Osram LUMILUX T8 ES

Osram LUMILUX T8 ES -loisteputki soveltuu moneen käyttöön kiitos saatavilla olevien värilämpötilojen ja tehojen. Esimerkiksi: Toimistot, varastot, myymälät ja supermarketit. 

Philipsin vastaava malli on 

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.