Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram Lumilux T5 HO ES

6 results

Tuotekuvaus Osram Lumilux T5 HO ES

Tilaa Osram Lumilux T5 HO ES Lamppuexpress.comista erittäin edullisesti! Tarkasta porrastuva hinnastomme - Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät. Meiltä saat laadukkaat tuotteet nopealla toimituksella! Onko kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

 

Osram Lumilux T5 HO ES - Ominaisuudet

Osram Lumilux T5 HO ES -loisteputki on energiatehokas loistelamppu, joka tarjoaa myös erinomaista valotehoa. Loisteputket ovat varustettu G5 -kannalla ja niitä on saatavana eri tehoisina ja eri värilämpötiloilla. Käytä näitä lamppuja elektronisen liitäntälaitteen kanssa ja nauti pitkästä, jopa 24 000 tunnin käyttöiästä! Säästät sekä aikaa että rahaa, kun lamppuja ei tarvitse vaihtaa vähän väliä. 

Loisteputken tehon vaihtuessa myös pituus muuttuu, joten ole tarkka valitessasi uutta tuotetta, jotta se on yhteensopiva valaisimesi kanssa. Muista siis ottaa samantehoinen korvaava tuote! 

  • 45W - 145cm
  • 50W - 115cm
  • 73W - 145cm

Tuotteen värintoistoindeksi on korkea 80-89Ra. Tämän ansiosta värit toistuvat luonnollisina ja selkeinä. Tämän lisäksi lampuilla on energiamerkintä A, joten tuotteet ovat sekä energiatehokkaita että ympäristöystävällisiä. Aloita siis sähkölaskusi pienentäminen näillä loisteputkilla!

Lamput ovat himmennettäviä.

 

Käyttö

Tuotetta on saatavilla värilämpötiloilla 2700K (erittäin lämmin valkoinen), 3000K (lämmin valkoinen) , 4000K (viileä valkoinen) ja 6500K (päivänvalo). Tämän vuoksi tuote soveltuu moneen käyttöön ja useisiin tarpeisiin.

Useimmiten tuotetta käytetään esimerkiksi varasto- ja toimistotiloissa, myymälöissä, tehtailla ja muissa vastaavissa juuri energiatehokkuutensa vuoksi. 

Philipsin vastaava malli on

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja
Please wait, adding to cart...