Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram Lumilux T5 HE ES

6 results

Tuotekuvaus Osram Lumilux T5 HE ES

Tilaa Osram Lumilux T5 HE ES Lamppuexpress.comista markkinoiden edullisimpaan hintaan! Tutustu valikoimaamme, paljousalennuksiimme ja nopeisiin toimitusaikoihin! Onko kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

 

Osram Lumilux T5 HE ES - Ominaisuudet

Osram Lumilux T5 HE ES -loisteputki on pitkäikäinen ja energiatehokas ratkaisu! Elektronisen liitäntälaitteen kanssa pääset nauttimaan maksimaalisesta, jopa 24 000 tunnin, käyttöiästä. Tämän ansiosta saat säästettyä jatkuvasta lamppujen vaihdosta aiheutuvissa kuluissa ja vaivassa. Näiden lamppujen avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa!

Nämä loisteputket ovat varustettu G5 -kannalla ja niitä on saatavilla eri tehoisina. Loisteputkien teho on suoraan verrannollinen niiden pituuteen nähden, joten ole tarkka valitessasi uutta tuotetta, jotta se on yhteensopiva valaisimesi kanssa. 

  • 13W - 56cm
  • 25W - 115cm
  • 32W - 145cm

Osram Lumilux T5 HE ES -loisteputkella on korkea värintoistoindeksi  80-89Ra, joten värit toistuvat luonnollisina ja selkeinä. Tämän lisäksi tuote on varustettu energiamerkinnällä A, joten se on erittäin energiatehokas. Aloita sähkölaskun pienentäminen näiden loisteputkien avulla! Lumilux T5 HE ES on himmennettävä.

 

Käyttö

Osram Lumilux T5 HE ES -loisteputki soveltuu useisiin käyttötarpeisiin, kiitos saatavilla olevien tehovaihtoehtojen ja eri värilämpötilojen. Täten tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi varasto- ja toimistotilojen valaistukseen, supermarketteihin ja muihin julkisiin tiloihin. 

Philipsin vastaava malli on 

 

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja
Please wait, adding to cart...