Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram Lumilux T5 FQ HO De Luxe

1 results

Tuotekuvaus Osram Lumilux T5 FQ HO De Luxe

Tilaa Osram Lumilux De Luxe T5 HO Lamppuexpress.comista markkinoiden edullisimpaan hintaan! Tutustu laadukkaisiin tuotteisiin, paljousalennuksiin ja nopeisiin toimitusaikoihin! Tilaa omasi jo tänään ja ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua!

 

Osram Lumilux De Luxe T5 HO - Ominaisuudet

Osram Lumilux De Luxe T5 HO -loisteputki on varustettu G5 -kannalla ja sitä on saatavana eri tehoisina. Loisteputken keskimääräinen käyttöikä on varsin pitkä, jopa 24 000 tuntia. Tämän ansiosta säästät sekä aikaa että rahaa jatkuvasta lampun vaihdosta aiheutuvissa kustannuksissa. Rahaa jää siis enemmän muuhun käyttöön!

Näitä loisteputkia on saatavilla värilämpötiloilla 4000K (viileä valkoinen) ja 6500K (päivänvalo). Nämä tuotteet ovat himmennettäviä ja yhteensopivia elektronisen liitäntälaitteen kanssa.

Loisteputken teho on suoraan verrannollinen sen kokoon, joten ole tarkka valitessasi loisteputkea, jotta se on yhteensopiva valaisimesi kanssa. Tehot, pituudet ja värilämpötilat: 


Näiden loisteputkien värintoistoindeksi on 90-100Ra eli erinomainen. Korkea värintoistoindeksi takaa valossa esineiden luonnolliset ja aidot värit.

 

Käyttö

Osram Lumilux De Luxe T5 HO -loisteputki soveltuu tilanteisiin, joissa vaaditaaan korkeatasoista värintoistoa ja kirkasta päivänvaloa vastaavaa valoa. Esimerkiksi tehtaat, myymälät, tavaratalot ja ostoskeskukset ovat sellaisia kohteita joiden valaistukseen tuote soveltuu.  

 

Onko kysyttävää tai tarvitsetko kenties apua oikean loisteputken löytämisessä? Ota meihin yhteyttä!

Puhelin: +358 (0)9-4259 9591 

Email: [email protected]

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja
Please wait, adding to cart...