• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram HCI-TC G8.5 (Powerball)

Tuotekuvaus Osram HCI-TC G8.5 (Powerball)

Tilaa Osram HCI-TC (Powerball) Lamppuexpress.comista edullisimmin! Tarkasta porrastuva hinnastomme - Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät. Lisäksi yli 100€ tilauksiin toimituskulut vain 3,95€! (alv. 0%)

Ominaisuudet Osram HCI-TC (Powerball)

Osram HCI-TC(Powerball) lamput ovat kompakteja kaasupurkauslamppuja, tarjoten erinomaista valonlaatua energiatehokkaasti. Tuotetta on saatavilla 20W:n, 35W:n ja 70W:n tehoilla. Varustettu G8.5 -kannalla.

Tämä tuote takaa korkean suorituskyvyn ja pitkän, jopa 15 000 tunnin käyttöiän, joten sinun ei tarvitse huolehtia lamppujen vaihtamisesta niin usein. Tuotetta on saatavilla värilämpötiloilla 3000K (lämmin valkoinen) ja 4200K (viileä valkoinen). Tuotteen värintoistoindeksi (CRI) on korkea 80-89Ra, joten valaistavien kohteiden värit toistuvat luonnollisina. 

Tuotteen UV-suoja takaa, etteivät valaistut kohteet  altistu UV-valon haitoille. 

Käyttökohteet Osram HCI-TC (Powerball)

Osram HCI-TC (Powerball)  -lamput soveltuvat moneen käyttöön. Erityisen käytännöllisiä ne ovat esimerkiksi myymälöissä, museoissa ja näyttelytiloissa erinomaisen valonlaadun ja energiatehokkuuden vuoksi. 

Philipsin vastaava malli on 

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Lähettää sähköpostia

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!