• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram FH 28W 76 HO Natura G5 - 115cm

Tarjouspyyntö

Täytä allaolevat tiedot, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen yhden arkipäivän kuluessa.

Haluatko saada tarjouksen nopeasti? Ota yhteyttä valaistusasiantuntijoihimme

Tarjouspyyntö

Täytä allaolevat tiedot, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen yhden arkipäivän kuluessa.

Haluatko saada tarjouksen nopeasti? Ota yhteyttä valaistusasiantuntijoihimme

Tarjouspyyntösi on onnistuneesti vastaanotettu

Asiantuntijamme käsittelevät pyyntösi mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä 4 tunnin kuluessa henkilökohtaiseen tarjoukseesi liittyen.

Tuote on lisätty tarjoukseen

Please wait, adding to cart...

Tekniset tiedot Osram FH 28W 76 HO Natura G5 - 115cm

Tuotekuvaus Osram FH 28W 76 HO Natura G5 - 115cm

Osram T5 FH 28W/76 HO Natura G5 edullisesti ja nopeasti Lamppuexpress.comista! Tilaa vaivattomasti, lamput toimitetaan muutaman arkipäivän kuluessa ovellesi. Lisäksi hyödyt alennetuista hinnoistamme tilatessasi suurempia eriä kerrallaan. Tarkasta porrastuva hinnasto yllä olevasta valikosta!

Osram T5 FH 28W/76 HO Natura G5 - Erityispiirteet

Osram NATURA T5 -loisteputki on varustettu G5 -kannalla. Loisteputken teho on kuitenkin suoraan verrannollinen sen kokoon, joten ole tarkka valitessasi uutta tuotetta, jotta se on yhteensopiva valaisimenne kanssa. 

Tuotteen värintoistoindeksi on 70-79Ra, ja sen pitkä, jopa 24 000 tunnin käyttöikä takaa sen, ettei sitä tarvitse vaihtaa niin usein. Tuote on varustettu myös energiamerkinnällä A, joka tekee siitä ympäristöystävällisen ratkaisun!

Tällä loisteputkella on G5 -kanta ja putken pituus on 115 cm.

Missä -lamppuja käytetään?

Osram NATURA T5 -loisteputket on suunniteltu tilanteisiin, joissa on esillä ruokatuotteita. Täten esimerkiksi leipomot, ruokakaupat ja supermarketit ovat ideaaleja kyseisen tuotteen käyttökohteiksi. 

arvosteluun

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Lähettää sähköpostia

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!