Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram Dulux T Plus 18W 827 | Erittäin Lämmin Valkoinen - 2-Nastaa

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Osram Dulux T Plus 18W 827 | Erittäin Lämmin Valkoinen - 2-Nastaa

Tuotekuvaus Osram Dulux T Plus 18W 827 | Erittäin Lämmin Valkoinen - 2-Nastaa

Osram DULUX T 18W/827 PLUS GX24d-2 Lumilux Interna Lamppuexpress.comista kilpailukykyisesti hinnoiteltuina. Nopea ja vaivaton tilaaminen netissä, lamput toimitetaan luotettavasti suoraan ovellesi. Tilatessasi suurempia eriä kerrallaan hyödyt alennetuista hinnoistamme. Tarkasta porrastuva hinnastomme yllä olevasta taulukosta - mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät.

Osram DULUX T 18W/827 PLUS GX24d-2 Lumilux Interna - Erityispiirteet

Osram Dulux T -lamput kolmiputkisia energiatehokkaita loistelamppuja käytettäväksi perinteisten kuristimien kanssa. Osram DULUX T 18W/827 PLUS GX24d-2 Lumilux Interna -lamput ovat tunnistettavissa 2-nastaisesta GX24d-2 -kannasta. Polttimo on pituudeltaan 12,4 cm. Lampun tehon muuttuessa muuttuu myös sen pituus. Wattitehoa vaihtaessa ota myös huomioon, että joudut vaihtamaan myös liitäntälaitetta.

Tämän lampun käyttöikä on erittäin pitkä, noin 8 000 tuntia. Lampun energialuokitus on A, joten se on erittäin energiatehokas.

Hyvin taloudellinen vaihtoehto valaistukseen, erinomaisella valon laadulla! 

Osram DULUX T 18W/827 PLUS GX24d-2 Lumilux Interna - Käyttö

 Osram DULUX T 18W/827 PLUS GX24d-2 Lumilux Interna -lamppuja voidaan käyttää myymälä- ja ravintolavalaistuksessa ja toki myös kotona. PL-lamppuja käytetään usein alasvaloissa, pyöreissä kattoon asennettavissa valaisimissa.

Arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.