• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Osram Dulux-D LED 2P

Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...

Tuotekuvaus Osram Dulux-D LED 2P

Dulux-D LED on täydellinen vaihtoehto perinteisille Osram Dulux- tai Philips PL-C pistokantaloistelampuille. LED lamput korvaavat yksi yhteen perinteiset 18W ja 26W pistokantaloistelamput. Nämä tuotteet voivat korvata ainoastaan lamput, joissa on 2-nastaa. Tämä tarkoittaa, että perinteisellä liitäntälaitteella varustetut valaisimet voidaan korvata uusilla Dulux LED vaihtoehdoilla. Tällä energiatehokkaalla LED vaihtoehdolla on kolme kertaa pidempi käyttöikä kuin perinteisellä lampulla. Onko sinun PL-C tai Dulux lampussa 4 nastaa? Valitse tällöin .

Kun vaihdat LED Dulux lamppuihin, on tärkeää tarkistaa nykyisen lampun teho eli wattimäärä. Tämän tulee vastata korvaavaa tehoa. Eli jos sinulla on perinteinen 26W Dulux-D 2-nastalla, tulee sinun valita LED vaihtoehto, joka korvaa 26W perinteisen lampun. LED teknologia säästää jopa 70% energiankulutuksessa. 30.000 tunnin käyttöiällä näillä LED lampuilla on jopa yli 12 vuoden käyttöikä keskiverto käytössä (52 viikkoa/vuosi, 10 tuntia/päivä ma-pe). Elinikä on siis paljon pidempi kuin perinteisissä PL-C ja Dulux lampuissa, joissa käyttöikä on ainoastaan 10.000 tuntia. Lamppuexpress.com tarjoaa uusille LED lampuille jopa 3 vuoden kaikenkattavan takuun. Saatavilla on erilaisia värisävyjä, joka tekee lampuista oivan valinnan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten käytäviin, julkisiin tiloihin, sairaaloihin ja varastoihin.

Eri värisävyt:

  • 830 - 3000K (Lämmin valkoinen) - Valaistus käytäville ja portaikkoon.
  • 840 - 4000K (Kylmä valkoinen) - Valaistus sairaaloihin ja varastoihin.

Asennus on nopea ja helppo:

  • Sammuta virta.
  • Irroita vanha PL-C tai Dulux-lamppu valaisimesta.
  • Napsauta uusi LED lamppu valaisimeen.
  • Kytke virta ja aloita säästäminen.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Lähettää sähköpostia

arvosteluun

Tämän tuotteen luokitus on Erinomaiseksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 9 : n perusteella.
9 of 9 reviews have been collected by Trustpilot

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.