• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Noxion LED Paneeli Standard 60x60cm UGR<22 | Korvaa 4x18W

Tuotekuvaus Noxion LED Paneeli Standard 60x60cm UGR<22 | Korvaa 4x18W

Noxion LED Paneeli Standard on upotettava valaisin, joka koostuu laadukkaista komponenteista ja integroidusta LED teknologiasta. Valaisimen laatu on vahvistettu LM79- LM80 raporteilla. Lisäksi tuote noudattaa eurooppalaisen EN 12464-1 standardin asettamia vaatimuksia. Paneelit ovat saavuttaneet suosionsa niiden alhaisen häikäisyindeksin (UGR <22) ja loistavan valotehokkuuden ansiosta, mikä puolestaan tekee tästä täydellisen valinnan esimerkiksi käytäviin, yleisiin tiloihin ja ruokailutiloihin. Paneeleita on mahdollista ohjata DALI-valojärjestelmän kautta, mikä mahdollistaa valaisimien himmentämisen myöskin.

Paneelin ohut koko ja helppo asennus mahdollistaa asennuksen myös mataliin tiloihin. Noxion LED paneeli on täydellinen korvaaja perinteiselle 60x60cm upotettaville valaisimille. Integroitu LED teknologia mahdollistaa varmat energiansäästöt (jopa 50% välittömät säästöt) ja pitkän käyttöiän, jopa 50.000 tuntia! Jos sinulla ei ole tasaista sisäkattoa, on paneeli mahdollista ripustaa sille tarkoitetulla ripustussarjalla. Asennus onnistuu myös pinta-asennuksena Noxion pinta-asennussarjalla.

Tämän LED paneelin huippuluokan LED-sirut omaavat jopa 70.000 tunnin käyttöiän. Tämä tarkoittaa käytännössä yli 25 vuoden käyttöikää keskiverto liiketoimintaympäristössä. Valaisin on välkkymätön eli ihmissilmä ei näe valon vilkuntaa, eikä täten väsytä valaistuksessa työskentelevää. Jotkut ihmisistä ovat erittäin herkkiä perinteisten loistelamppujen tuottamaan valoon. Huomaathan, että tätä valaisinta ei voida käyttää toimistoissa, koska näissä edellytetään UGR <19- arvoa. Jos haluat LED paneelin toimistoon on sopiva vaihtoehto.

Valon värit:

  • 830: lämmin valkoinen (3000 Kelvin) - Käytäviin, ruokailutiloihin ja yleisiin tiloihin, joissa tunnelman ylläpito on tärkeää.
  • 840: kylmä valkoinen (4000 Kelvin) - Suosituin valon väri yleiseen käyttöön.
  • 865: päivänvalo (6500 Kelvin) - Erittäin kylmä valo erityisiin tiloihin.

Asennus on yksinkertaista:

  • Sammuta virta.
  • Irrota vanha valaisin ja poista se katosta.
  • Aseta uusi LED paneeli kattoon.
  • Kytke virta päälle ja säästä samantien energiankulutuksessa.

Palvelu

Pitkä käyttöikä ja kokemuksemme valaisimesta, meillä, Lamppuexpress.com:illa on mahdollisuus tarjota tälle LED paneelille 5 vuoden kaikenkattava takuu. Jos sinulla on kysyttävää tuotteeseen liittyen tai et ole varma valinnastasi, älä epäröi ottaa valaistusasiantuntijoihimme yhteyttä!

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Lähettää sähköpostia

arvosteluun

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.