• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Paneeli Louvre Pro 30x120cm 3000K UGR<15 Matta | Lämmin Valkoinen - Korvaa 2x36W

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Noxion LED Paneeli Louvre Pro 30x120cm 3000K UGR<15 Matta | Lämmin Valkoinen - Korvaa 2x36W

Tuotekuvaus Noxion LED Paneeli Louvre Pro 30x120cm 3000K UGR<15 Matta | Lämmin Valkoinen - Korvaa 2x36W

{{var product.name}}

Tuoteinfo:

{{var product.name}} on suunniteltu esimerkiksi toimistoihin, konferenssihuoneisiin, ostoskeskuksiin, kirjastoihin, sairaaloihin, klinikoihin ja kouluihin. Koska tuotteen UGR-arvo on vain 15, tämä valaisin tuottaa erittäin mukavaa valoa. Perinteisen TL-D valaisimen tilalle voi suoraan vaihtaa LED-valaisimen. Näin voit säästää energiankulutuksessa jopa 50%.

Komponentit:

{{var product.name}} on hyvin luotettava valaisin. Tuotekehityksen aikana painopiste asetettiin laadulle sekä kestävyydelle. Esimerkkinä tästä on anodisoidun alumiinin käyttö kotelossa. Tämä tekee valaisimesta kestävän ruostumista ja kulumista vastaan. Tämä auttaa myös lämpötilan hallinnassa. Tämä on tärkeää, jotta LED-valot toimivat moitteettomasti koko elinikänsä ajan. Lisäksi, tässä valaisimessa on kaksoisparabolinen peilioptiikka (kiiltävä tai matta). Tässä valaisimessa on laadukas driveri ja tasokkaat LED-valot (LM80 mukaisesti). Asennus on myös helppoa. LED Louvre valaisimen kanssa tulee GST18 i3 – liitin.

Vaihtoehdot:

  • Dali 1-10V
  • Dali air

Koko– väri (CCT) – kotelon väri:

  • 30x120 – Lämmin valkoinen – matta kaksoisparabolinen

Tuki:

Laadukkaiden osiensa takia Noxion voi taata sinulle 5 vuoden takuun tästä LED-valaisimelle. Jos sinulla on vielä lisäkysyttävää tästä tuotteesta, älä epäröi ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.