• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Noxion LED Paneeli Delta Pro UGR<19 V2.0 30W 4110lm 4000K 60x60cm + GST18 Uros + Xitanium | Kylmä Valkoinen

Tekniset tiedot Noxion LED Paneeli Delta Pro UGR<19 V2.0 30W 4110lm 4000K 60x60cm + GST18 Uros + Xitanium | Kylmä Valkoinen

Tuotekuvaus Noxion LED Paneeli Delta Pro UGR<19 V2.0 30W 4110lm 4000K 60x60cm + GST18 Uros + Xitanium | Kylmä Valkoinen

Kohokohdat:

  • Pitkä käyttöikä
  • Korkea valovirta
  • UGR <19
  • LED-tekniikka

Pitkä käyttöikä

Tällä Noxionin Delta Pro LED-paneelilla on erittäin pitkä käyttöikä, jopa 70 000 tuntia. Tämä tarkoittaa periaatteessa yli 22 vuoden laadukasta valaistusta tällä valonlähteellä, kun se on päällä 60 tuntia viikossa. Lisäksi tällä LED-paneelilla on 7 vuoden takuu!

Korkea valoteho

Delta Pro LED-paneelin valoteho on 4110 lumenia ja värilämpötila on viileän valkoinen (4000 kelviniä). Voit välttää liian suuren eron aikaisemman valaistuksen ja uuden LED-paneelin kirkkaudessa vertailemalla molempien valonlähteiden lumenien määrää ennen ostamista. Tämän paneelin värilämpötila soveltuu toimistoihin, kouluihin ja yleisiin tiloihin, kuten käytäviin ja muihin tiloihin, joissa vaaditaan hyvää keskittymistä tai valppautta.

UGR <19

LED-paneeleissa tämä arvo on usein ratkaiseva tekijä, koska niitä käytetään yleensä eniten julkisissa tiloissa tai työtiloissa. Alempi kuin 19 UGR-arvo tarkoittaa, että valaistuksen häikäisyn taso on hyväksyttävä työpaikoilla ja kouluissa. Korkeampi taso voi aiheuttaa päänsärkyä ja pahoinvointia, kun sille altistutaan pitkiä aikoja keskittyneen työn aikana. Etsitkö valaistusta toimistoihin, kouluihin tai muihin työtiloihin? Silloin kannattaa olla tietoinen UGR:stä ja lukea siitä blogistamme.

LED-tekniikka

LED-valaistukseen siirtyminen merkitsee sinulle pienempiä sähkönkulutuskustannuksia, välkkymätöntä valaistusta, joka ei kuumene, korkeaa laatua ja kierrätettävää valaistusta, joka on ympäristöystävällisempi kuin vanhemmat tekniikat. Lisäksi LEDit ovat fiksuin valinta myös siksi, että LED-valonlähteiden keskimääräinen käyttöikä on muita valonlähteitä pidempi. Voit säästää vielä enemmän rahaa ja energiaa, jos valitset himmennettäviä vaihtoehtoja tai tunnistimilla varustettuja valaisimia.

arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja
Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.