Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Noxion LED Loisteputkivalaisimet Vedenkestävä Pro IP66 | Läpijohdotus

5 results

Tuotekuvaus Noxion LED Loisteputkivalaisimet Vedenkestävä Pro IP66 | Läpijohdotus

Tämä Noxion vedenpitävä LED-valaisin koostuu laadukkaista komponenteista ja integroidusta LED-teknologiasta. Laadukas valaisin omaa aina erinomaisen driverin ja tästä johtuen tämä valaisin on varustettu huipputason Philips driverilla. Laatu ei ole ainoastaan sana Noxion:ille, vaan tämänkin tuotteen laatu on vahvistettu LM79- ja LM80- raporteilla. Valaisin löytyy harmaana ja sen värisävy on kylmä valkoinen (4000K). Lisäksi valaisimen valaistuskulma on 120 astetta, joka tekee valaisimesta oivan valinnan moneen eri käyttötarkoitukseen.

Noxion keskittyy vahvasti tuotteiden laadunvalvontaan ja tuotteiden kestävyyteen. Tästä johtuen, tämän valaisimen runko on valmistettu täysin polykarbonaatista, joka on puoliksi läpinäkyvä ja sisältää diffuusorin. Valaisimen diffuusori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. IP65- ja IK08-suojauksen ansiosta valaisin on vedenkestävä, pölytiivis ja kestää kovankin ilkivallan. Suojausten ja valaisimen kestävyyden ansiosta valaisinta voidaan käyttää täydellisesti kosteissa ja pölyisissä tiloissa, kuten teollisuustiloissa, pysäköintialueilla, autopesuloissa ja käytävillä. Valaisin ei vaadi hoitotoimenpiteitä, kuten perinteinen TL- loisteputkivalaisin. Jos valitset valaismelle hätävaloyksikön, voi tätä käyttää myös turvavalaistukseen.

Noxion LED IP65 vedenkestävä valaisin on varustettu kattokiinnikkeellä ja ripustuskoukuilla, joten sinun ei tarvitse ostaa lisävarusteita. Lisäksi tämä valaisin toimii läpijohdotuksella, joka mahdollistaa valaisimien yhdistämisen toisiinsa ja täten nopean, yksinkertaisen ja edullisen asennuksen. Led-teknologian ansiosta sinun ei tarvitse vaihtaa valaisinta joka 10.000 tunnin käyttöajan jälkeen. Premium LED-sirujen käyttöikä tässä valaisimessa on jopa 70.000 tuntia, joka vastaa noin 30 vuotta keskimääräisessä käytössä.

Vaihtoehdot

  • 120cm - korvaa 1x36W TL valaisimet
  • 120cm - korvaa 2x36W TL valaisimet, joko hätäyksiköllä tai ilman
  • 150cm - korvaa 1x58W TL valaisimet, joko hätäyksiköllä tai ilman
  • 150cm - korvaa 2x58W TL valaisimet hätäyksiköllä

Palvelu

Pitkä käyttöikä ja kokemuksemme tästä valaisimesta, me, Lamppuexpress.com, mahdollistamme jopa 5 vuoden kaikenkattavan takuun taataksemme sinulle uuden valaisimen huolettoman takaisinmaksuajan ja käytön. Jos sinulla on kysyttävää valaisimesta tai et ole varma valinnastasti, ole meidän valaistusasiantuntijoihimme rohkeasti yhteydessä!

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja
Please wait, adding to cart...