• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Noxion LED Bulkhead Seinä/Katto Pro 3000K 13W Harmaa | Korvaa 2x18W

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Noxion LED Bulkhead Seinä/Katto Pro 3000K 13W Harmaa | Korvaa 2x18W

Tuotekuvaus Noxion LED Bulkhead Seinä/Katto Pro 3000K 13W Harmaa | Korvaa 2x18W

Noxion Bulkhead IP65 Seinävalaisin

Tuoteinfo:

Noxion Bulkhead IP65 on erittäin luotettava LED-valaisin, joka on ideaali valaisin seinissä ja katoissa, erityisesti gallerioissa, porraskäytävissä, parkkihalleissa, kävelyteillä ja myös turva-valaisimena. Tätä valaisinta voidaan käyttää sekä ulkona että sisätiloissa. Lisäksi valaisin on iskunkestävä (IK10) ja erinomaisesti suojattu vedeltä ja pölyltä (IP65). Tämä tuotetta ei tarvitse paljoa huoltaa ja se on erittäin kestävä verrattuna muihin LED-valaisimiin markkinoilla. Investoimalla tähän seinävalaisimeen pääset hyötymään jopa 50% isommasta energiansäästöstä verrattuna tavallisiin seinävalaisimiin.

Komponentit:

Tuotteen kehitysprosessin aikana tavoite oli luoda erittäin luotettava valaisin, joka on helppo asentaa ja muotoilultaan tyylikäs. Matta-pintainen opaali hajotin antaa jopa 80% valon läpäisykyvyn, luodakseen tunteikkaan valon. Valaisin on myös helppo asentaa ja takana on tarpeeksi tilaa minne piilottaa kaapelit. Valaisimeen on integroitu laadukkaita LED-valoja, jotka takaavat jopa 35,000h käyttöajan.

Lisävarusteet:

  • Liiketunnistin

Väri (CCT) ja kotelon väri:

  • 3000K – valkoinen ja harmaa

Tuki:

Laadukkaiden osiensa takia Noxion voi taata sinulle 5 vuoden takuun tästä LED-valaisimelle. Jos sinulla on vielä lisäkysyttävää tästä tuotteesta, älä epäröi ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.