• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Bulkhead Seinä/Katto Pro

Suositeltava vähittäismyyntihinta: 189,72  152,99  ilman ALV. Sis. ALV 111,60  89,99  ilman ALV. Sis. ALV
+ 0,01  Kierrätysmaksu
i
Alle 121,00 €(sis. ALV.) tilauksille toimitus on 9,95 € Alle 97,58 € (ilman ALV.) tilauksille toimitus on 8,02 €
Saatavilla heti
124,00  99,99  ilman ALV. Sis. ALV
+ 0,01  Kierrätysmaksu
i
Alle 121,00 €(sis. ALV.) tilauksille toimitus on 9,95 € Alle 97,58 € (ilman ALV.) tilauksille toimitus on 8,02 €
31 lokakuuta varastossa

Tuotekuvaus Noxion LED Bulkhead Seinä/Katto Pro

Kestävät, modernit ja yksinkertaistetut Noxion LED bulkhead valaisimet integroidulla LED teknologialla. Valaisimien laatu on vahvistettu LM79- ja LM80 standardien mukaisilla määräyksillä. Lisäksi tuote on kaikkien eurooppalaisten direktiivien mukainen, kuten NEN-EN 12464-1 standardissa mainitaan. Tämä luotettava tuote on ideaali valinta seiniin ja kattoihin, erityisesti gallerioihin, porraskäytäviin, parkkihalleihin ja kävelyteihin. Hätävalaistusyksikön ansiosta valaisinta voidaan käyttää myös turvavalaistukseen. Tätä valaisinta voidaan käyttää sekä ulkona että sisätiloissa. Lisäksi valaisin on iskunkestävä (IK10) ja erinomaisesti suojattu vedeltä ja pölyltä (IP65). Tämä tuotetta ei tarvitse paljoa huoltaa ja se on erittäin kestävä verrattuna muihin LED-valaisimiin markkinoilla. Tällä valaisimella säästät 73% energiakustannuksissa verrattuna perinteiseen 2x18W-seinävalaisimeen, jossa on joko PL- tai Dulux-lamput.

Pääpaino tuotekehityksessä oli keskittyä tuottamaan valaisin, jossa on tiukka muotoilu ja yksinkertainen asennus. Valaisin löytyy sekä valkoisena että harmaana versiona. Opaali-mattapintainen diffuusori jakaa valoa (80% valonläpäisy) niin, ettei valo pääse suoraan silmiin ja täten sokeuttamaan. Näinollen visuaalinen mukavuus on taattuna. Tämä valaisin on helppo asentaa ja valaisimen taakse jää tarpeeksi tilaa kaapeleiden irrottamiseen. Kiitos LED-teknologian ei tähän valaisimeen tarvitse vaihdella lamppuja jokaisen 10.000 tunnin välein, vaan ainoastaan LED sirujen vaihto 35.000 tunnin käyttöiän välein. Elinkaari LED valaisimella on noin 15 vuotta.

Eri versiot:

  • Liiketunnistin: Sytyttää valon heti, kun liikettä havaitaan. Tämä säästää energiaa ja pidentää valaisimen käyttöikää.
  • Hätävalaistusyksikkö: Varmistaa, että lamppu pysyy päällä 1 tunnin, jos virta sammuu. Tämä toiminto tekee valaisimesta sopivan valinnan turvavalaistukseen.

Valonväri:

  • 3000K (Lämmin valkoinen) - Käytäville ja portikoille.
  • 4000K (Kylmä valkoinen) - Parkkihalleihin ja gallerioihin.

Palvelu:

Pitkän käyttöiän ja vankka kokemuksemme tuotteesta, Lamppuexpress.com mahdollistaa jopa 3 vuoden kaikenkattavan takuun tälle LED valaisimelle. Jos teillä herää kysyttävää tästä valaismesta tai tarvitsete apuja valaismen valitsemisessa, olkaa yhteydessä valaistusasiantuntijoihimme.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Lähettää sähköpostia

arvosteluun

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.