• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Noxion LED Alasvalo Slim | 0-10V Himmennettävä

Tuotekuvaus Noxion LED Alasvalo Slim | 0-10V Himmennettävä

Upotettava Noxion Slim alasvalo korvaa perinteiset CFL- ja PL-C lampuilla varustetut alasvalot. Valaisin on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja integroidulla LED teknologialla. Valaisimen laatu on varmistettu LM79- ja LM80- mittausselosteilla. Tämä tarkoittaa, että valaisin noudattaa myöskin eurooppalaisia direktiivejä, kuten EN-12464-1 standardissa on määrätty.

Slim alasvalolla on UGR <22 arvo ja CRI >80, mikä antaa hyvää valontoistoa. Pehmeä ja moderni muotoilu ja yksinkertainen asennus tekee valaisimesta täydellisen valinnan tavallisimpiin kattoihin. Slim alasvalo on suosittu LED ratkaisu vähittäiskaupoissa, yleisissä tiloissa, hotelleissa ja toimistoissa.

Tämän valaisimen avulla korvaat helposti perinteiset alasvalot, joissa 2x18W:tin tai 2x26W:tin PL-C lamput ja säästät jopa 50% energiakustannuksissa. Valaisin on saatavilla 160 mm ja 210 mm asennusreikiin. Tuote soveltuu ainoastaan sisäkäyttöön. Premium LED sirun käyttöikä on jopa 50 000 tuntia , mikä tarkoittaa yli 15 vuoden käyttöaikaa normaalissa käyttöympäristössä. Valaisin on 0- 10 V himmennettäviä, joten energiansäästöä voidaan kerryttää vieläkin enemmän. Värisävyt valaisimelle ovat lämmin valkoinen ja kylmä valkoinen. Aloita säästämään energia-ja huoltokustannuksissa ja vaihda LEDiin. 

Tälle korkealaatuiselle alasvalolle tarjoamme 3 vuoden kaikenkattavan takuun. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota valaistusasiantuntijoihimme yhteyttä.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.
Lähettää sähköpostia

arvosteluun

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.