Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Monipakkaus 12x Osram Powerball HCI-T 35W WDL 830

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot Monipakkaus 12x Osram Powerball HCI-T 35W WDL 830

Tuotekuvaus Monipakkaus 12x Osram Powerball HCI-T 35W WDL 830

Tutustu  Monipakkaus 12x Osram Powerball HCI-T 35W WDL 830  ja sen etuihin jo tänään  Lamppuexpress.comissa! Vain me tarjoamme nopean toimituksen, parhaan laadun sekä kattavan takuun 1 vuosi. Älä ohita kaikkea tätä vaan tilaa!

Monipakkaus 12x Osram Powerball HCI-T 35W WDL 830

Monipakkaus 12x Osram Powerball HCI-T 35W WDL 830 on monimetallilamppu eli kaasupurkauslamppu Powerstart quartz – teknologialla, käyttöön, eritoten kompakteihin optisiin valaisimiin suurella tehokkuudella. Tällä lampulla on erinomainen värintoisto 80-89 - Hyvä värintoisto Ra ja UV-suodatin joka estää kohteiden värjäytymisen. Tämä on erityisen tärkeää, sillä näitä lamppuja käytetään pääasiassa kauppojen näyteikkunoissa, ravintoloissa, myyntitiloissa sekä sisäänkäynneillä, missä lamput ovat helposti vaihdettavissa. Mikäli lamput on asennettu suljettuihin valaisimiin, voidaan niitä käyttää myös esimerkiksi teiden ja teollisuuden valaistuksessa.

Lampun värikoodi 830 Lämmin Valkoinen edustaa värintoistoa ja värilämpötilaa, joka on 2940K - Erittäin Lämmin Valkoinen Kelviniä ja luo mukavan ja miellyttävän tunnelman. Muut ominaisuudet:

  • G12 kanta
  • 35 Teho (W)
  • Valovirta: 3700 lm
  • Himmennettävä: Ei
  • Pitkä keskimääräinen käyttöikä: 15000 tuntia

Hyödynnä energialuokka F ja tilaa netistä Lamppuexpress.comista saadaksesi Monipakkaus 12x Osram Powerball HCI-T 35W WDL 830!

Arvostelua

Tämän tuotteen luokitus on Hyväksi tämän tuotteen ostaneiden ihmisten 1 : n perusteella.

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.