Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Miksi tilata Lamppuexpress.comista?

 

Lamppuexpress myy tuotteita yli 13 eri maassa ympäri Eurooppaa. Verkkokauppamme on kasvanut uskomattomasti viime vuosien aikana, joten jotkut asiat varmaankin erottavat meidät kilpailijoistamme. Asiat, jotka saa meidät korottamaan tavoitteitamme vuosi toisensa jälkeen… Nämä asiat ovat meidän neljä kilpailuetuamme!

Esittelemme neljä lupaustamme: 

Alhaisimmat hinnat

Lowest price               

Tuotteemme on hinnoiteltu niin, etteivät ne polta reikiä asiakkaidemme taskuihin. Tarjoamme loistavan balanssin hinnan ja laadun välillä. Lisäksi, mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät! Tarjoamme yksilöllistä hinnoittelua suuremmille erille ja ilmaisen toimituksen tietyn summan ylittäville tilauksille*. Lopeta ylihintaisten tuotteiden ostaminen, ota yhteyttä meihin! Lue lisää.

 

Lähetys 24 tunnin kuluessa

Dispatch within 24h                 Nopea palvelu on tärkeää asiakkaidemme arjen sujuvuuden kannalta. Tämän johdosta tiimimme käsittelee kaikki tilaukset matkaan 24 tunnin kuluessa ja kunhan tilaus on tehty ennen 18:30, lähetämme sen saman päivän aikana!** Älä tuhlaa enää aikaa, tilaa heti! Lue lisää.

 

Takuu

Warranty                 Riskit kuuluvat elämään, mutta silloin kun on kyse rahasta, kannattaa riskeiltä suojautua! Myymme huippulaadukkaita tuotteita, mutta siitäkin huolimatta pitkä takuuaika saattaa tulla tarpeeseen. Tämän johdosta tarjoamme jopa 5 vuoden pituisen Lamppuexpressin takuun ilman lisäkustannuksia. Löydät lisätietoja takuun kestosta tuotekuvauksesta. Voit elää huoletta! Lue lisää.

 

Paras palvelu

Top service                 Asiakaspalveluumme ei ole pitkää jonotusaikaa, eikä sähköposteihin vastauksen saamisessa mene useita päiviä. Puhelusi yhdistyvät asiakaspalveluumme muutamassa sekunnissa ja vastaamme aukioloaikojemme aikana lähetettyihin sähköposteihin saman päivän aikana. Kerro meille huolesi ja anna valaistuksen asiantuntijoidemme tarjota apuaan! Ota yhteyttä.

 

*Lisätietoa toimitussivulla.

**Toimitus saattaa viivästyä, mikäli tuotetta ei ole varastossa. Jos tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme siitä verkkosivuillamme ja asiakaspalvelutiimimme ottaa sinuun yhteyttä.

 

Yrityksemme filosofiana on yhdistää huippulaadukkaat tuotteet huippulaatuiseen palveluun. Ylin tavoitteemme on asiakastyytyväisyys. Meillä on jo 200.000 tyytyväistä asiakasta kaikkialta Euroopasta. Osta meiltä valaistustuotteita ja pääset itse kokemaan palvelutasomme!