• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED-valot Lamppuexpress.comista

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.

LED-valot Lamppuexpress.comista - Philips LED-lamput parhaaseen hintaan

Lamppuexpress.com on erikoistunut tarjoamaan varteenotettavia vaihtoehtoja LED-valaistusprojekteihin. Valikoimastamme löydät alan parhaat , jotka edustavat Philipsin tutkimus- ja kehitystyön kirkkainta kärkeä. Voit tilata kaikki LED-valaistuskonseptisi toteuttamiseen tarvittavat LED-polttimot edullisesti ja helposti. Tarjoamme myös laadukkaita valaisimia, jotta voit hankkia kaikki valaistuksesi palaset yhdellä kertaa ja valaistusprojektisi sujuu helpommin.

LED-valot ovat moderni, tyylikäs ja ekologinen ratkaisu, jolla säästät rahaa sekä energia-, että huoltokustannuksissa. Päivittäin pitkiä aikoja päällä olevat LED-lamput maksavat itsensä takaisin yleensä noin vuodessa, jonka jälkeen voit säästää vuositasolla jopa tuhansia euroja!

LED-valot - valikoimamme lamput

Lamppuexpress.com omaa laajan valikoiman laadukkaita Philips LED-lamppuja, joista voit valita tarvittavasi oman valaistusprojektisi toteuttamiseen. Alle on listattu yleisimmät valaistuksessa käytetyt LED-polttimot lamppukantojen mukaan:

 

           

 

LED-valaistus - valikoimamme valaisimet

Valikoimassamme on myös laadukkaita ja edullisia valaisimia, joiden varaan voit rakentaa valaistusprojektisi. Kun tavoitteenasi on hankkia LED-valaistus helposti ja nopeasti, valitse  ostamisen yhteydessä lampuillesi sopiva valaisin, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain polttimoiden asennuksesta. Valaistus ei tule enää tätä helpommaksi! Tutustu nyt.