Edellinen

LED-valot Lamppuexpress.comista

LED-valot Lamppuexpress.comista - Philips LED-lamput parhaaseen hintaan

Lamppuexpress.com on erikoistunut tarjoamaan varteenotettavia vaihtoehtoja LED-valaistusprojekteihin. Valikoimastamme löydät alan parhaat Philips LED-Lamput , jotka edustavat Philipsin tutkimus- ja kehitystyön kirkkainta kärkeä. Voit tilata kaikki LED-valaistuskonseptisi toteuttamiseen tarvittavat LED-polttimot edullisesti ja helposti. Tarjoamme myös laadukkaita valaisimia, jotta voit hankkia kaikki valaistuksesi palaset yhdellä kertaa ja valaistusprojektisi sujuu helpommin.

LED-valot ovat moderni, tyylikäs ja ekologinen ratkaisu, jolla säästät rahaa sekä energia-, että huoltokustannuksissa. Päivittäin pitkiä aikoja päällä olevat LED-lamput maksavat itsensä takaisin yleensä noin vuodessa, jonka jälkeen voit säästää vuositasolla jopa tuhansia euroja!

LED-valot - valikoimamme lamput

Lamppuexpress.com omaa laajan valikoiman laadukkaita Philips LED-lamppuja, joista voit valita tarvittavasi oman valaistusprojektisi toteuttamiseen. Alle on listattu yleisimmät valaistuksessa käytetyt LED-polttimot lamppukantojen mukaan:

Philips LED E27
Philips LED E14

Philips LED GU10 230V

Philips LED GU5.3 (MR16) 12V

Philips LED G4 | GU4 (MR11)

LED-valaistus - valikoimamme valaisimet

Valikoimassamme on myös laadukkaita ja edullisia valaisimia, joiden varaan voit rakentaa valaistusprojektisi. Kun tavoitteenasi on hankkia LED-valaistus helposti ja nopeasti, valitse Philips LED-Lamput  ostamisen yhteydessä lampuillesi sopiva valaisin, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain polttimoiden asennuksesta. Valaistus ei tule enää tätä helpommaksi! Tutustu Teollisuusvalaistus nyt.                                                                                              Tilaa Philips LED-valot täältä!

loading

Ole hyvä ja odota...

Jatka ostoksia
Ostoskori & kassa