Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED-valot Lamppuexpress.comista

LED-valot Lamppuexpress.comista - Philips LED-lamput parhaaseen hintaan

Lamppuexpress.com on erikoistunut tarjoamaan varteenotettavia vaihtoehtoja LED-valaistusprojekteihin. Valikoimastamme löydät alan parhaat , jotka edustavat Philipsin tutkimus- ja kehitystyön kirkkainta kärkeä. Voit tilata kaikki LED-valaistuskonseptisi toteuttamiseen tarvittavat LED-polttimot edullisesti ja helposti. Tarjoamme myös laadukkaita valaisimia, jotta voit hankkia kaikki valaistuksesi palaset yhdellä kertaa ja valaistusprojektisi sujuu helpommin.

LED-valot ovat moderni, tyylikäs ja ekologinen ratkaisu, jolla säästät rahaa sekä energia-, että huoltokustannuksissa. Päivittäin pitkiä aikoja päällä olevat LED-lamput maksavat itsensä takaisin yleensä noin vuodessa, jonka jälkeen voit säästää vuositasolla jopa tuhansia euroja!

LED-valot - valikoimamme lamput

Lamppuexpress.com omaa laajan valikoiman laadukkaita Philips LED-lamppuja, joista voit valita tarvittavasi oman valaistusprojektisi toteuttamiseen. Alle on listattu yleisimmät valaistuksessa käytetyt LED-polttimot lamppukantojen mukaan:

 

           

 

LED-valaistus - valikoimamme valaisimet

Valikoimassamme on myös laadukkaita ja edullisia valaisimia, joiden varaan voit rakentaa valaistusprojektisi. Kun tavoitteenasi on hankkia LED-valaistus helposti ja nopeasti, valitse  ostamisen yhteydessä lampuillesi sopiva valaisin, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain polttimoiden asennuksesta. Valaistus ei tule enää tätä helpommaksi! Tutustu nyt.