Edellinen

LED Valaisimet

Meiltä löydät laajan valikoiman esteettisiä ja käytännöllisiä LED-valaisimia, jotka auttavat sinua kohti pienempää sähkölaskua. Tutustu LED-valoihimme ja löydä omasi!

 

LED-valaisinten ominaisuudet ja edut

LEDit ovat puolijohdediodeja, elektronisia laitteita, jotka sallivat virran kulun vain yhteen suuntaan. Diodi on muodostettu saattamalla kaksi hieman erilaista materiaalia yhteen muodostaen PN-liitoksen. PN-liitoksessa P-puoli sisältää ylimääräistä positiivista varausta (”reiät” ilmaisevat, että elektroneja ei ole), kun taas N-puolella on ylimääräistä negatiivista varausta (elektronit).           

 • Osa valoista vaativat toimiakseen liitäntälaitteen (kuten LED-spotit)
 • Osa valoista vaatii toimiakseen muuntajan (esimerkkinä 12V maahan asennettavat valot)
  • Usein liitäntälaitteet ja muuntajat sisältyvät valaisimeen ja siitä on tällöin maininta tuotteen nimessä.
 • Pitkä käyttöikä, joka vaihtelee tuotteittain (esimerkiksi 30 000h ja takuu)
 • Erittäin energiatehokkaita ja voit tehdä jopa 80% säästöt hehkulamppuihin verrattuna.
 • Lampun sisällä ei ole  metalleja eikä kaasuja, joten ne ovat hyvin ympäristöystävällisiä.
 • Suurin osa kestäviä ja vankkoja (valmistettu ruostumattomasta teräksestä), joten ne eivät vaadi ylimääräisiä huoltoja.
 • Osalla on hyvä 80Ra:n värintoistoindeksi, joka toistaa värit luonnollisina.
 • Lamppuja löytyy useilla eri muodoilla ja väreillä.
 • Laaja valikoima erikoislamppuja

 

Valikoima

– Käytetään pääasiallisesti pinta-asennuksella katossa esimerkiksi kouluissa. Pitkä käyttöikä, jopa 40 000 tuntia. Värintoistoindeksi on jopa 80Ra, joten värit toistuvat selkeinä. IP-luokitus on IP40.

LED Alasvalot – asennetaan kattoon. Tarjolla tyylikkäitä eri muotoisia valaisimia eri valon värilämpötiloilla. Käytetään yleisimmin kotitalouksissa.

LED Kohdevalaisimet – Katto-tai seinävalot soveltuvat niin kotikäyttöön kuin yrityksiinkin. Osa valaisimista sisältää virtalähteen, mutta tuotetiedot tulee varmuudeksi tarkistaa ja katsoa, sisältyykö driveri tuotteeseen.

Ulkotilojen Kattovalaisimet – Meiltä löydät sekä Philipsin että SLV:n valaisimet, jotka soveltuvat niin toimistoihin kuin koteihin. Valaisimia saatavana sekä suorakaiteen että ympyrän muotoisina.

Philips Loisteputkivalaisimet – saatavilla eri valaistuskulmilla aina kapeasta hyvin leveään. Huomioithan, että kaikki valot eivät ole himmennettäviä. Yksittäisen tuotteen tiedoista löydät maininnan mahdollisesta himmennysominaisuudesta. Valaisimia löytyy eri muotoisina ja värisinä.

Philips Alasvalot  – ovat SLV-merkkisiä ja valmistettu ruostumattomasta  teräksestä tai eloksoidusta alumiinista. Saatavilla eri värilämpötiloilla lämpimän valkoisesta kylmään.

– Tästä kategoriasta löydät modernit Philips Friends of HUE –valaisimet, jotka ovat erityisesti koristevalaistukseen.

– löytyvät useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä: Philips, SLV ja LINDEN. LED-nauhoja voit käyttää missä vain, jopa paikoissa, joissa on vähän tilaa. Valitse mieleisesi väri taivuteltavista nauhoista.

Philips Upotettavat Loisteputkivalaisimet ovat uutta Philipsin valikoimassa ja ovat eriomaisia luomaan eloisan tunnelman koteihin. Jos hankit Philipsin HUE valaisimen, kotisi valojen kontrollointi on erittäin helppoa! Yksinkertaisella ohjausyksiköllä voit muunnella valon värisävyjä sekä voimakkuutta tunnelmaan sopivaksi.

ovat uusinta uutta Philipsin valikoimassa, ja valaisimet kuuluvat Philipsin HUE- tuoteperheeseen. Philips HUE Phoenix yhdistää viimeisimmän LED-teknologian tyylikkääseen 3D-muotoiluun. Näillä valaisimilla voit nauttia valkoisen eri sävyistä aina lämpimästä kylmään valkoiseen. Lisäksi Philips HUE Phoenix voidaan himmentää ja kirkastaa käyttöön sopivimmalla tavalla älypuhelimen tai tabletin avulla.Nämä valot ovat ideaaleja tunnelmavalaistukseen missä tahansa huoneessa. Ainutlaatuinen 3D-muotoilu takaa valon jakautumisen ja heijastumisen upealla tavalla luoden säkenöivän efektin.

loading

Ole hyvä ja odota...

Jatka ostoksia
Ostoskori & kassa