• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Upotettavat Valaisimet

Tarjoamme sinulle täydellisen valikoiman upotettuja valaisimia jokaiseen eri käyttötarkoitukseen. Upotettavat valaisimet voivat helposti korvata vanhat valaisemisesi, joissa on käytössä perinteiset loisteputket, energiansäästölamput tai spotit. Tunnetuilla tuotemerkeillä, kuten Philips, Ledvance ja Noxion, voimme tarjota laajan kirjon valaisimia eri kattojärjestelmiin. Tahdotko käyttää valaisimia toimistoympäristössä? Otathan tällöin huomioon valaisimen häikäisyindeksin, jonka on oltava UGR <19. Näin olleen valalasituksesi täyttää eurooppalaisten standardien vaatimukset. Valaistusasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean valaisimen tilaasi. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 525 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mitä ovat upotettavat LED valaisimet?

Valaisin on yhdelle tai useammalle lampulle tarkoitettu tukirakenne, joka tarjoaa suojakotelon lisäksi myös liitännän sähköverkkoon. Uppoasennetun LED-valaisimen erityispiirre on, että sitä ei asenneta kattoa vasten vaan kattoon. Voit valita integroidun LED-valaisimen tai kuoren, jossa erillinen lamppu on ruuvattu pistorasiaan, kuten uppoasennettava GU10-valaisin. Voit tarkastella ja/tai ostaa erilaisia LED-lamppuja tämän linkin kautta.

 

Miksi valita upotettavat LED valot?

Upotetulla valaisimella on useita omia etuja. Näihin kuuluvat tyylikäs, viimeistelty muotoilu, joka on osa esimerkiksi kattoa, ja se, että valaisin on vähemmän altis vaurioille; valaisinta ei vahingossa voi pudottaa katosta. LED-valaistuksella on kuitenkin vielä enemmän etuja:

  • Säästät keskimäärin 70 % energiankulutuksestasi, mikä tarkoittaa, että investointisi maksaa itsensä takaisin hetkessä.
  • Pitkän käyttöiän ansiosta huolto- ja vaihtokustannukset vähenevät.
  • Voit nauttia välkkymättömästä valaistuksesta.
  • Koska LED ei sisällä haitallisia aineita, nämä valot voidaan kierrättää ongelmitta.

 

Millaisia upotettavia LED valoja on olemassa?

LamppuExpress tarjoaa kolmenlaisia LED-syvennysvalaisimia: LED-paneeleita, LED-alasvaloja ja LED-spottivaloja. LED-paneeli on ihanteellinen vaihtoehto tavalliselle loisteputkivalaisimelle, joka usein integroidaan kattoon. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa, jolla paneeli voidaan asentaa. Tämä on mahdollista myös pinta-asennetulla kehyksellä tai ripustussarjalla. 

LED-alasvalaisimia ja sisäänrakennettuja LED-spottivalaisimia voidaan käyttää yleisvalaistuksena tai korostusvalaistuksena huoneen pinta-alasta ja kattokorkeudesta riippuen. Alasvalaisimet voidaan asentaa vain kattoon, kun taas upotettavia spotteja on saatavana sekä upotettavina että pinta-asennettavina kohdevalaisimina.

 

Mihin nämä valaisimet soveltuvat?

Erilaisten valonvärien (2700K - 6500K) ja sädekulmien (kapeasta erittäin leveään) ansiosta näitä uppoasennettavia valaisimia voidaan käyttää monilla eri alueilla. Näitä ovat esimerkiksi toimistot, vähittäiskauppa, ravintolat, kodit, terveydenhuolto ja muut työympäristöt (kauneushoitolat, kampaamot jne.). Alla olevasta taulukosta näet, mikä värilämpötila sopii parhaiten ympäristöönne.

Hyvä tietää! Toisen sarakkeen jako keskittyy LED-alasvalaisimiin ja sisäänrakennettuihin LED-spotteihin. LED-paneeleissa on vakiona erittäin laajakulmainen sädekulma, joten niitä käytetään aina yleisvalaistukseen.

 

Värilämpötila (Kelvin) Sädekulma (°/D) Sovellus/käyttöympäristö
2700K - Erittäin lämmin valkoinen Kapeasta keskikokoiseen (0 - 40°/D) Hotelli- ja ravintola-ala tai kotikäyttöön korostusvalaistus.
  Leveästä todella leveään (41°/D tai suurempi) Hotelli- ja ravintola-ala tai asuinrakennuksien yleisvalaistus.
3000K - Lämmin valkoinen Kapeasta keskikokoiseen (0 - 40°/D) Ravintolat, vähittäiskauppa, kodit tai yleiset tilat (ruokalat, aulat, käytävät, odotushuoneet jne.), korostusvalaistukseen.
  Leveästä todella leveään (41°/D tai suurempi) Ravintola-, vähittäiskauppa-, asuin- tai yleistilat (ruokalat, aulat, käytävät, odotushuoneet jne.), yleisvalaistukseen.
4000K - Kylmänvalkoinen Kapeasta keskikokoiseen (0 - 40°/D) Toimistot, kotitoimistot ja muut työtilat, korostusvalaistus.
  Leveästä todella leveään (41°/D tai suurempi) Toimistot, kotitoimistot ja muut työympäristöt (esim. kauneushoitolat), yleisvalaistus.
6500K - Päivänvalonvalkoinen Kapeasta keskikokoiseen (0 - 40°/D) Terveydenhuolto, maalaamot ja muut yksityiskohtaiset työympäristöt, korostusvalaistus.
  Leveästä todella leveään (41°/D tai suurempi) Terveydenhuolto, teollisuus, ja muut yksityiskohtaiset työympäristöt yleisvalaistuksena.

 

 

Voidaanko upotettavat LED valaisimet asentaa ulkotiloihin?

Se, voidaanko upotettava valaisin asentaa ulkotiloihin, riippuu kotelon IP-arvosta. Ulkotiloissa, jotka ovat vielä osittain suojattuja, kuten istuinalueella katon alla tai (suojattu) parveke, riittää IP44 tai IP54 (roiskevesisuojattu). Jos valaistus joutuu kuitenkin suoraan kosketuksiin veden kanssa rankkasateiden tai vesisuihkujen vuoksi, IP65 (vedenkestävä) suojausluokka on parempi valinta. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki vedenpitävät LED-syvennysvalaisimet (IP65).

 

Mitä ovat DALI-syvennysvalaisimet?

DALI-järjestelmän ansiosta voit ryhmitellä valaisimia yhteen ja asettaa ne ryhmäksi. Esimerkkeinä voidaan mainita kollektiivinen himmennys, valaistuksen automaattinen päälle/pois kytkentä ja tietty valon voimakkuus. DALI-syvennysvalaisimia voi pitää yritysten älykkäänä valaistuksena. LamppuExpressistä löydät valikoiman DALI-valaisimia huippumerkeiltä kuten Noxion, Philips ja LEDvance.

 

Mitä minun on tiedettävä asennuksesta?

Upotettavan valaisimen asentaminen kattoon on melko yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain korvata kattolaatta samankokoisella LED-paneelilla tai sahata kattolaattaan reikä LED-alasvalon tai upotetun spottivalon asentamista varten.

Jos sinulla on tavallinen katto, sinun on laskettava kattoa, jotta voit asentaa upotettavan valaisimen. Lopputulos on parempi, kun valaistuksen johdot eivät ole jatkuvasti näkyvillä. Voit tietysti myös asentaa pinta-asennettavan valaisimen. Valittavana on sekä LED-paneeleita että upotettavia LED spottivaloja.

 

Tutustu Noxion LED Ecowhite paneeliin:

Tarjoamme sinulle täydellisen valikoiman upotettuja valaisimia jokaiseen eri käyttötarkoitukseen. Upotettavat valaisimet voivat helposti korvata vanhat valaisemisesi, joissa on käytössä perinteiset loisteputket, energiansäästölamput tai spotit. Tunnetuilla tuotemerkeillä, kuten Philips, Ledvance ja Noxion, voimme tarjota laajan kirjon valaisimia eri kattojärjestelmiin. Tahdotko käyttää valaisimia toimistoympäristössä? Otathan tällöin huomioon valaisimen häikäisyindeksin, jonka on oltava UGR <19. Näin olleen valalasituksesi täyttää eurooppalaisten standardien vaatimukset. Valaistusasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean valaisimen tilaasi. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.