• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Seinävalaisimet

LamppuExpress tarjoaa laajan valikoiman LED-seinävalaisimia sekä ulko- että sisäkäyttöön. LED-seinävalaisimet voidaan asentaa julkisiin tiloihin kestävän, energiatehokkaan ja kestävän valaistuksen aikaansaamiseksi. Valtaosa valaisimista on iskunkestäviä ja niiden kotelointiluokka on jopa IP66, mikä takaa, että LED-seinävalaisimia voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä, kuten autotalleissa ja ulkoympäristöissä, joissa valaistukselta vaaditaan vesitiiviyttä. Valikoimaan kuuluu myös moderni ulkovalaistus kuisteille tai sisäänkäynneille. Valitse liiketunnistimella tai hämäräkytkimellä varustettu versio, jos haluat säästää lisää virtaa ja pienentää energialaskua entisestään. Kirjoita vasemmalla olevaan kenttään haluamasi ominaisuudet tai ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean LED-seinävalaisimen.

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 268 tuloksia löytyi
Suodata
JärjestäMihin tiloihin LED-seinävalaisimet sopivat?

 

LED-Seinävalo

LED-seinävalaisimien käyttökohteet ovat hyvin monipuoliset: voit käyttää tätä valaistusta sekä ulkona että sisällä - esimerkiksi toimiston käytävillä tai terasseilla. Lisäksi ne soveltuvat yrityksiin, hotelleihin, omiin kotiseiniin sekä hotellien ja ravintoloiden valaistukseen. Huomioi seuraavat seikat:

Jos haluat ostaa ulkokäyttöön tarkoitetun seinävalaisimen, LED-seinävalaisimet ovat erinomaisia. Kiinnitä huomiota vaadittuun suojausluokkaan, joka ilmoitetaan aina lyhenteellä "IP" ja sen takana olevilla kahdella numerolla. Mitä suurempi numero sen jälkeen on, sitä paremmin valaisin kestää vettä ja pölyä. Voit lukea lisää tästä aiheesta seuraavassa luvussa.

Lisäksi LED-seinävalaisimen värilämpötilalla on tärkeä merkitys: jos haluat käyttää sitä liiketoimintasi valaisemiseen, sinun on aina valittava viileän valkoinen valo (4000 K). Tämä edistää keskittymistä ja tekee ihmisen elimistöstä valppaan. Tätä valaisintyyppiä suositellaan myös terveydenhuoltoon, teollisuuteen ja julkisiin tiloihin.

Jos taas haluat valaistuksen hotelliin, ravintolaan tai omiin seiniin, kannattaa valita erittäin lämmin valkoinen (2 700 K) tai lämmin valkoinen (3 000 K) värilämpötila. Se sisältää runsaasti punaista, ja siksi sillä on rentouttava vaikutus ihmiskehoon. Näin luot miellyttävän ilmapiirin, jossa ihmiset voivat rentoutua. Siksi LED-seinävalaisimet sopivat erinomaisesti myös ulkotiloihin, kuten puutarhaan tai terassille.

Valikoimastamme löydät myös himmennettäviä LED seinävalaisimia. Näiden avulla voit mukauttaa tietyn alueen valaistusta. Muissa LED-seinävalaisimissa on liiketunnistimet tai hämäräkytkimet. Ne lisäävät valon tehokkuutta estämällä energian tuhlauksen. Voit lukea tästä lisää toisessa osiossa.

 

Mitä kannattaa ottaa huomioon ostaessa ulkoseinävalaisimia?

 

Jos olet ostamassa ulkoseinävalaisinta, on tärkeää kiinnittää huomiota tuotteen IP-luokitukseen. Sovelluksesta riippuen sen pitäisi olla korkeampi tai matalampi:

Jos esimerkiksi haluat asentaa LED-seinävalaisimen talon seinälle, jossa se altistuu rankkasateelle, sinun on varmistettava, että sen suojausluokka on vähintään IP65. Jos haluat asentaa seinävalaisimesi ulos räystään alle niin, että se joutuu kosketuksiin vain pienen sateen kanssa, IP44-suojaus riittää.

Ulkotiloja ei useinkaan tarvitse valaista pitkiä aikoja. Usein riittää, että ne valaistaan niin kauan kuin ihmiset ovat sisällä. Tähän tarkoitukseen soveltuvat LED-seinävalaisimet, joissa on liiketunnistin. Lue lisää tästä seuraavasta luvusta.

 

Mitkä ovat liiketunnistimella/hämäräkytkimellä varustettujen ulkoseinävalaisimien edut?

 

Joissakin ulkoseinävalaisimissamme on kaksi eri tunnistintekniikkaa: liiketunnistin ja hämäräkytkin.

Liiketunnistimet soveltuvat erityisesti tiloihin, joissa ei tarvita jatkuvaa valaistusta. Ne havaitsevat liikettä ympäristössään, kytkeytyvät päälle ja antavat lopulta valoa tietyn ajanjakson ajan. Jos niiden läheisyydessä ei ole ihmisiä, ne pysyvät pois päältä. Tämä on tehokas tapa säästää sähköä. Esimerkkejä tämäntyyppisen LED-seinävalon käyttökohteista ovat portaikot, käytävät, käytävät ja käytävät.

Hämäräkytkimillä varustetut ulkoseinävalaisimet toimivat hieman eri tavalla: ne mittaavat ympäristön kirkkautta. Jos se alittaa tietyn arvon, valaisin himmennetään hitaasti. Tämä tapahtuu yleensä pidemmän ajan kuluessa, jolloin siirtyminen on sujuvaa. Tällaiset LED-seinävalaisimet sopivat erityisesti ulkoruokailutiloihin, hotelleihin, joissa on ulkotiloja, tai omaan puutarhaan. Ne tarjoavat myös tehokkaan automaattisen valaistuksen, sillä ne antavat valoa vain silloin, kun sitä todella tarvitaan.

Jos haluat etsiä jompaa kumpaa anturitekniikkaa, voit käyttää vasemmalla olevaa suodatintoimintoa. Tai voit vierailla kategoriassamme "LED Tunnistinvalaisimet".

 

Miten LED-seinävalaisin asennetaan?

 

LED-seinävalaisimet voi asentaa joko kattoon tai seinään. Yleensä lampuissa on pistorasia, johon ne kiinnitetään. Sinun on ensin kiinnitettävä se kyseiseen pintaan. Sitten voit asettaa ja kiinnittää LED-seinävalon.

Asennettaessa LED-seinävalaisinta kannattaa ottaa huomioon myös korkeus, johon se asennetaan. Yleensä ne asennetaan 1,7 metrin korkeuteen, jotta ne eivät häikäise ihmisiä niin paljon. Tämä on kuitenkin sinusta kiinni: Joissakin valaistusmalleissa LED-seinävalaisimet on asennettava korkeammalle tai alemmalle. Varsinkin, jos ne säteilevät valonsa hajanaisesti, on pienempi sokaistumisen vaara, ja voit leikkiä eri korkeuksilla. 

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.