• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

LED Pinta-asennettavat Valaisimet

Tarjoamme sinulle täydellisen valikoiman pinta-asennettavia valaisimia jokaiseen eri käyttötarkoitukseen. Pinta-asennettavat valaisimet voivat helposti korvata vanhat valaisimet, joissa on käytössä perinteiset loisteputket, energiansäästölamput tai kaasupurkauslamput. Tunnetuilla tuotemerkeillä, kuten Philips, Ledvance ja Noxion, voimme tarjota laajan kirjon valaisimia, jotka voidaan asentaa kattoihin ja seiniin. Haluatko käyttää valaisimia kosteassa ympäristössä? Valitse tällöin vähintään IP65 luokitus valaisimelle, taaten turvallisen valaistuksen tilaasi. Arveluttaako oikean valaisimen valitseminen? Valaistusasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean ratkaisun. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 879 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Millaisia pinta-asennettavia LED-valaisimia on olemassa?

LamppuExpressiltä on saatavana pinta-asennettavia valaisimia eri muodoissa, pituuksissa ja koossa. Hyvä esimerkki tästä ovat LED-kattovalaisimet. Esimerkiksi kattoihin soveltuu jo nyt monenlaisia LED-valaisimia, kuten LED loisteputkivalaisimet, LED valo nauhat ja/tai LED-kiskovalaisimet. Pinta-asennettavia valaisimia kuvataan parhaiten valaistukseksi, joka asennetaan seinään tai kattoon. Toisin kuin sisäänrakennettavat LED valaisimet, joiden asennus vaatii katsomista pintaa syvemmälle. Pinta-asennettavaa valaisinta voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Ulkokäyttöön voit valita erilaisia LED-ulkovalaisimia tai aurinkokennovalaisimia. Aurinkolamput voivat toimia täysin ilman sähköä, koska ne saavat virtansa yksinomaan auringon säteistä.

 

Mitkä pinta-asennettavat valaisimet soveltuvat erityisesti ulkokäyttöön?

Etsitkö tukevaa ja luotettavaa valaisinta ulkokäyttöön? LamppuExpress tarjoaa useita tähän tarkoitukseen sopivia tuotteita. Meillä on esimerkiksi laaja ja monipuolinen valikoima roiskeenpitäviä LED-ulkovalaisimia. Muista kuitenkin, että nämä liitososat eivät ole täysin vesitiiviitä. Rankkasateen sattuessa vesi voi siis päätyä valaisimen sisuksiin. IP44-valaisimet soveltuvat siis ulkokäyttöön, mutta silloin esimerkiksi katon alle. Pinta-asennettavat valaisimet, joilla on vähintään IP65-luokitus, ovat pöly- ja vesitiiviitä ja soveltuvat siten kaikenlaisiin ulkoisiin vaikutuksiin. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki IP65 LED-ulkovalaisimet. Voit myös käyttää sivun vasemmassa reunassa olevaa suodatinta. Siellä voit napsauttaa haluamaasi arvoa otsikon 'IP-arvo' alla.

 

Mihin sovelluksiin LED-pinta-asennettavat valaisimet soveltuvat?

Pinta-asennettavan valaisimen käyttöalue riippuu voimakkaasti valaisimen tyypistä ja tilasta, johon valaistus halutaan sijoittaa. Esimerkiksi LED-paneeleita voidaan käyttää erinomaisesti tunnelmavalaistukseen tai tietyn alueen valaistukseen. Ne säteilevät usein valonsa hajanaisesti kaikkiin suuntiin ja tarjoavat siten erittäin pehmeän valaistuksen, joka ei häikäise ja jossa vältetään kovien varjojen muodostuminen. Joskus on vaikea tietää mikä tuote sopii parhaiten mihinkin käyttötarkoitukseen. Seuraavassa taulukossa on esitetty kunkin tuotteen käyttöalue, jotta sinun olisi helppo valita.

LED valaisintyyppi Soveltuvuus
LED Paneelit Esim. koulut, toimistot, kokoushuoneet, ruokalat, kampaamot, keittiöt.
LED Nauhat Esim. rakennusliikkeet, supermarketit, varastot, tuotantohallit, varastotilat.
LED Valonheittimet Esim. rakennustyömaat, urheilukentät, mainostaulut, julkisivut, rakennukset, puutarhat.
Vedenkestävät LED loisteputkivalaisimet Esim. stadionit, parkkipaikat, varastot, kellaritilat.
LED Bulkheadit (katto- ja seinävalaisimet) Esim. käytävät, aulat, katokset, porrashuoneet, toimistot, koulut.
LED Seinävalaisimet Esim. puutarhoissa, ravintoloissa, hotelleissa, terasseilla, käytävillä, saleissa, kodeissa.
LED Kiskovalaisimet Esim. myymälät, vähittäiskauppa, näyttelytilat, museot, galleriat.
LED Tunnistinvalaisimet Esim. puutarhat, ulkotilat, varastot, varastotilat, sisäänkäyntialueet.

 

Ovatko pinta-asennettavat LED-valaisimet himmennettävissä?

Kyllä, verkkosivuillamme on saatavilla erilaisia himmennettäviä pinta-asennettavia LED valaisimia. Voit helposti selvittää, onko valaisin himmennettävissä vai ei. Yleensä tämä mainitaan jo tuotteen nimessä. Löydät nämä tiedot myös kunkin tuotteen teknisistä tiedoista. Jos haluat suodattaa himmennettäviä pinta-asennettavia valaisimia, voit tehdä sen vasemmalla puolella: valitse "Himmennettävät" -kohdasta yksinkertaisesti "Kyllä". 

 

Mikä valon väri on paras pinta-asennettaviin LED-valaisimiin?

Kannattaa aloittaa miettimällä tarkkaan mikä on asennettavan valaisimen tehtävä huoneeseen nähden. Jos huoneessa tehtävä työ on yksityiskohtaista, kuten hoitohuoneessa tai työpajassa, tarvitaan paljon kirkasta valoa. Värilämpötila 6500K on sopivin kyseiseen tarkoitukseen, sillä se edesauttaa virkeyttä ja tarkkaavaisuutta. Jos kyseessä on yleinen alue, kuten eteinen, käytävä tai odotushuone, 3000K:n valaistus on sopivin. 4000K-valaisimet edistävät keskittymistä, kun taas 2700K-valaisimet parantavat lähinnä tunnelmaa.

Värilämpötila Ominaisuudet
2700 Kelvin - Erittäin lämmin valkoinen Tunnelmallinen ja lämmin valo.
3000 Kelvin - Lämmin valkoinen Pehmeä, miellyttävä mutta myös voimakkaampi valo.
4000 - 5000 Kelvin - Kylmän valkoinen Viileä, raikas ja luonnollinen valo.
6500 Kelvin - Päivänvalon valkoinen Luonnonvaloon verrattavissa oleva päivänvalo.

 

Onko saatavilla myös pinta-asennettavia valaisimia, joissa on liiketunnistin?

Kyllä, jos haluat ostaa liiketunnistimella varustetun valaisimen verkosta, voit klikata tästä nähdäksesi kaikki saatavilla olevat tuotteet. Valikoimissa on LED-seinävalaisimia ja LED-valonheittimiä, joissa on sisäänrakennettu tunnistin. Miten se toimii? Kun liikettä havaitaan tietyssä huoneessa tai muutaman metrin säteellä, valaistus kytkeytyy päälle. Tämä edistää muun muassa ulkotilojen turvallisuutta ja säästää samalla huomattavan paljon energiaa. Tämä johtuu siitä, että valon ei tarvitse loistaa jatkuvasti täydellä voimakkuudella. Näin säästät ylimääräisiä energiakustannuksia. Lisäksi voit valita pintaan asennettavat LED-valaisimet, joissa on hämäräkytkin. Nimi kertoo kaiken; heti kun hämärä laskee, valo kytkeytyy automaattisesti täyteen tehoon.

 

Voinko valita myös LED-pinta-asennusvalaisimen, jossa on turvavalaistus?

Kyllä voit! Sisäänrakennetulla hätävalaistusyksiköllä varustetut varusteet varmistavat, että valo palaa edelleen hätätilanteessa, kuten tulipalon tai sähkökatkoksen sattuessa. Sovittimessa on sisäänrakennettu akku, joka kytkeytyy päälle tietyksi ajaksi tarvittaessa. Voit valita tietyn ajan, esimerkiksi 3 tuntia tai 4 tuntia.

 

Miten valitsen oikean sädekulman pinta-asennettavalle LED-valaisimelle?

Tässä pinta-asennettavien LED-valaisimien luokassa on saatavilla useita asteen kulmia tai sädekulmia. Jälleen kerran on tärkeää tehdä hyvä analyysi tilasta, johon valaistus sijoitetaan. Loppujen lopuksi LED-valaisimesta, jossa on laaja sädekulma, ei ole hyötyä pienessä huoneessa ja päinvastoin. Selvitä siis, kuinka korkeat katot ovat ja minkä pinnan haluat valaista. Tämän perusteella voit tehdä asianmukaisen valinnan. Alla olevasta taulukosta löydät joitakin hyödyllisiä lisätietoja, jotka voivat auttaa sinua tässä asiassa.  

Sädekulma Ominaisuudet
Kapea <24 astetta Soveltuu korostusvalaistukseksi (vaatekaupat, museot).
Keskikokoinen 25 - 40 astetta Soveltuu yleisvalaistukseen (kodit, vähittäiskauppa, ravintola).
Leveä 41 - 90 astetta Soveltuu suurempien alueiden valaisemiseen (toimistot, varastot).
Erittäin leveä >91 astetta Soveltuu suurempien tilojen valaisemiseen, joissa on korkeat katot.

 

Miten asennan LED-pinta-asennettavan valaisimen?

Pinta-asennettavan valaisimen asennus vaihtelee suuresti tuotteen tyypin mukaan. Pääsääntöisesti kaikki asennukseen tarvittava sisältyy toimitukseen. Monista tuotteista löydät myös lisävarusteita: esimerkiksi LED-paneeleihin tarjoamme kiinnitystarvikkeita, joiden avulla valaisimet voidaan kiinnittää eri tavoin seinään tai kattoon. HUOM: Mikäli epäröit, ota aina yhteyttä sertifioituun henkilöön, kuten sähköasentajaan.

 

Tässä lyhyt video LED paneelin asennuksesta:

Tarjoamme sinulle täydellisen valikoiman pinta-asennettavia valaisimia jokaiseen eri käyttötarkoitukseen. Pinta-asennettavat valaisimet voivat helposti korvata vanhat valaisimet, joissa on käytössä perinteiset loisteputket, energiansäästölamput tai kaasupurkauslamput. Tunnetuilla tuotemerkeillä, kuten Philips, Ledvance ja Noxion, voimme tarjota laajan kirjon valaisimia, jotka voidaan asentaa kattoihin ja seiniin. Haluatko käyttää valaisimia kosteassa ympäristössä? Valitse tällöin vähintään IP65 luokitus valaisimelle, taaten turvallisen valaistuksen tilaasi. Arveluttaako oikean valaisimen valitseminen? Valaistusasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean ratkaisun. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.