• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

GU10 LED-Lamput

Tältä sivulta löydät kaikki meidän GU10 LED – lamput tuotemerkeiltä Philips, Osram ja Sylvania. Näitä lamppuja käytetään pääasiallisesti spottivaloissa. Ne ovat helppo asentaa, niitä tarvitsee vain hieman kääntää. LED-lampuilla on pitkä elinikä ja se auttaa sinua säästämään energiankulutuksessa. Osaan lampuista Lamppuexpress.com antaa  jopa 5 vuoden kaikenkattavan takuun ja alennuksia isoille tilauksille. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
Noxion
Tuotehaku
1-24 pois 297 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mikä on GU10 LED?

GU10 LED on suosituin spotti sekä koteihin että yrityksiin. GU10 viittaa spotin kantaan (sillä ei ole merkitystä, onko kyseessä halogeenispotti vai LED-spotti). Kirjain G tarkoittaa nastakantaa. GU10-lampuissa on aina kaksi nastaa. U-kirjain puolestaan tarkoittaa mekaanisen pidikkeen muotoa pistorasiassa. Numero 10 puolestaan tarkoittaa kahden nastan välistä etäisyyttä (10 mm).

Huom: Jos asetat lampun GU10-pistorasiaan, sinun on käännettävä lamppua hieman, jotta se lukittuu paikalleen.

 

Paljonko säästän siirtymällä LEDiin?

Kyllä voit! Säästät kustannuksia monessa suhteessa, kun vaihdat GU10-halogeenilamput LED-lamppuihin. Ensinnäkin LED-spottien kulutus on paljon pienempi, mikä vähentää energiankulutusta merkittävästi. Voit säästää jopa 80% energiakustannuksistasi. Lisäksi LED-lamput kestävät 8x kauemmin, ja niiden keskimääräinen käyttöikä on 15.000 tuntia, mikä tarkoittaa, että voit nauttia valaistuksestasi vuosien ajan ennen kuin sinun on vaihdettava tämä GU10 LED.

 

Ovatko GU10 lamput himmennettävissä?

GU10 LED-lampuista on saatavana sekä himmennettäviä että himmennettäviä versioita. Verkkokaupastamme näet helposti, onko tuote himmennettävissä. Tämä ilmoitetaan tuotteen nimessä, mutta myös tuotteen teknisissä tiedoissa. Voit suodattaa "himmennettävä" tai käydä kategoriassamme: Himmennettävät GU10 LED spotit.

Hyvä tietää! Jos haluat himmentää LED spottivalon, sinun on vaihdettava himmentimesi LED-himmentimeen. LED-valoja ei voi himmentää tavallisella himmentimellä, tai edessä on epätoimivat spotit tai välkkymistä.

 

Miten korvaan vanhan halogeenispotin GU10 LED-versiolla?

Halogeeni GU10 korvaaminen LED GU10 lampulla on melko helppoa. Tuotenimikkeissä on yleensä merkintä "korvaa (xx) wattia". Tässä sinun tarvitsee vain etsiä vanhojen lamppujesi teho. Voit myös käyttää vasemmalla olevaa suodatustoimintoa etsiessäsi suoraan tuotteita, jotka korvaavat vanhat lamppusi. Voit tehdä tämän laittamalla rastin suodatinluokkaan "Korvaa (Watt)" vanhojen halogeenilamppujen tehon viereen.

 

Miten asennan uuden LED GU10?

GU10-lamppuja on saatavana LED-versioina, mutta myös halogeenilamppuina. Asennuksen osalta LED-valoihin siirtyminen ei ole vaikeaa! Asennus on itse asiassa sama kaikille spottilampuille, ja se on myös hyvin yksinkertainen:

  1. Työnnä spotti valaisimeen.
  2. Käännä lamppua neljänneskierroksen verran, jotta se napsahtaa paikalleen.

 

Onko olemassa älykkäitä vaihtoehtoja?

Kyllä, on mahdollista ostaa älykäs GU10 LED. Nämä löytyvät kategoriastamme: Älyvalaistus. Voit valita eri värilämpötiloilla (2200K - 4000K) varustettujen spottien tai eri värilämpötiloila ja RGB-väreillä varustettujen spottivalojen välillä. LamppuExpressin älykkäät spotit toimivat kaikki Tuya Wi-Fi:n kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain yhdistää älyvalot sovellukseen, jotta voit kytkeä ne päälle ja pois päältä, säätää niitä halutulla tavalla tai himmentää niitä. Lisävarusteita, kuten himmennintä, ei tarvita.

 

Tarvitsetko yleisvalaistusta spottisi rinnalle? Tutustu Noxionin Forza LED alasvaloon:

Tältä sivulta löydät kaikki meidän GU10 LED – lamput tuotemerkeiltä Philips, Osram ja Sylvania. Näitä lamppuja käytetään pääasiallisesti spottivaloissa. Ne ovat helppo asentaa, niitä tarvitsee vain hieman kääntää. LED-lampuilla on pitkä elinikä ja se auttaa sinua säästämään energiankulutuksessa. Osaan lampuista Lamppuexpress.com antaa  jopa 5 vuoden kaikenkattavan takuun ja alennuksia isoille tilauksille. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.