• Ilmainen toimitus koskee yli €100 (ilman alv.) tilauksia
  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 5500 tuotteen valikoima
  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

B22 & B15 LED Lamput

Tältä sivulta löydät kaikki LED-lamppumme, joissa on B22 ja B15 kanta. B22-LED-lamput ovat muodoltaan, kooltaan ja ulkonäöltään erilaisia. B22-kantainen hehkulamppu tai halogeenilamppu voidaan korvata suoraan B22-ledilampulla, samoin B15-kantaiset lamput. LED-valaistukseen siirtyminen voi säästää jopa 90 % energiaa ja vähentää käyttökustannuksia. B22-LED-lamput ovat saatavana useina - sekä lämpiminä että viileinä värilämpötiloina, eri muotoisina ja näköisinä. Monet näistä B22-lampuista ovat himmennettävissä. Vasemmanpuoleisessa palkissa voit helposti lajitella muodon, tehon, värilämpötilan ja kirkkauden mukaan ja löytää LED-korvauslampun, jolla on samat ominaisuudet kuin vanhemmilla B22- ja B15-lampuilla. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

SuodataKategoria
lampunpaiva
Tuotehaku
1-24 pois 36 tuloksia löytyi
Suodata
Järjestä

Mikä on B22 tai B15 LED lamppu?

Joissakin maissa jopa "bajonettilampuksi" kutsuttava B22 ja B15 lamppu on harvinaisempi kuin E27 ja E14 ruuvikantaiset lamput. B22/B15-lampussa on sen kannassa kaksi tappia sivuilla, ja ne tapit vetäytyvät ja laajenevat valaisimen sisällä oleviin aukkoihin, kun ne ovat paikoillaan. Näiden LED lamppujen vakiokoko on halkaisijaltaan 22 mm (B22), mutta on olemassa myös pienempiä kokoja, kuten B15, jonka halkaisija on 15 mm.

 

Mitkä ovat näiden LED lamppujen edut?

  • Nämä lamput saavat virtansa 230 V:sta (eivätkä siis tarvitse muuntajaa), ja ne ovat luotettavia ja kestäviä. Niitä on saatavana eri tehoisina (2-15 wattia) sekä huoneen valaistukseen että pieniin koristevalaisimiin.
  • Verrattuna hehkulamppuihin tai pienloistelamppuihin tämäntyyppisillä lampuilla on suurempi valovirta, ja ne tuottavat voimakkaan ja tasaisen valon ilman, että niiden tehokkuus heikkenee. Sen parempi energiatehokkuus johtaa pienempään sähkönkulutukseen.
  • Toinen suuri etu on, että ne syttyvät nopeasti. Ne takaavat välittömän valaistuksen heti, kun ne kytketään päälle, joten sinun ei tarvitse odottaa, että valo on täydellinen.
  • LED-lamput eivät myöskään säteile ultraviolettisäteitä, ne ovat kierrätettäviä eivätkä saastuta ympäristöä, varsinkin kun ne eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita (elohopeaa).
  • Merkittävät säästöt ja vertaansa vailla oleva pitkäikäisyys. Samalla valaistuksella LED B22/B15 kulutus on noin 8-10 kertaa alhaisempi kuin hehkulampun, jolloin energiakustannuksissa säästetään merkittävästi. Lisäksi LED B22 ja LED B15 on suunniteltu kestämään pitkään, sillä niiden käyttöikä on erittäin pitkä: keskimäärin 10 000-25 000 tuntia. Lisäksi lamppu toimii hyvin vielä elinkaarensa lopussa. Valaisimien hankkimisen pitäisi tietenkin olla pitkäaikainen investointi. LEDit ovat kalliimpia kuin hehkulamput, mutta niiden käyttöikä on pidempi. Tämä tarkoittaa, että niitä ei tarvitse vaihtaa juuri koskaan. Tämä on erittäin edullista, ajatellen esimerkiksi hehkulampun lukuisia vaihtokustannuksia esimerkiksi rakennuksissa, joissa ei ole talonmiestä.

 

Miten valita oikea B22- tai B15-LED lamppu?

Ennen kuin ostat uuden B22/B15 LEDin, sinun kannattaa miettiä muutamia asioita, jotta voit varmasti valita itsellesi sopivan mallin:

  • Himmennettävä tai ei-himmennettävä

LamppuExpress tarjoaa sekä himmennettäviä että ei-himmennettäviä vaihtoehtoja B22 sekä B15 LED-lamppuihin. Himmennettävillä vaihtoehdoilla on useita etuja ei-himmennettäviin verrattuna, kuten pienempi energiankulutus (eli suuremmat kustannussäästöt), säädettävä valaistus ilmapiirin mukaan ja säädettävyys valon tarvittavuuden mukaan. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki himmennettävät B22- ja B15-LED-lamput.

Huom! Jos haluat himmennettävän LED-valaistuksen, tarvitset LED-himmennintimen lamppujen himmentämiseen. Valitettavasti tämä ei ole mahdollista tavanomaisilla himmentimillä.

Kun valitset B22- tai B15-bajonettikantaista lamppua, sinun on myös määritettävä oikea värilämpötila, joka mitataan Kelvin-asteina (K).

Tämä on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Mitä korkeampi Kelvin-arvo, sitä viileämpi värilämpötila. Rentoutumiseen tarkoitettuun huoneeseen suositellaan 1800K:n ja 3000K:n väliltä. 3500K-6500 K edistää keskittymistä, joten se sopii työympäristöihin. B22- ja B15-LED-lamput ovat useimmiten 2700K (erittäin lämmin valkoinen), mutta tarjoamme myös "Dim to Warm" -vaihtoehtoja. Dim to Warm LED-lampuissa on säädettävä värilämpötila 2200K - 2700K.

Lopuksi, kun puhumme kirkkaudesta, ajattelemme perinteisesti wattia (W). Tätä mittausta käytetään tavanomaisen lampun tehon määrittämiseen. Mitä suurempi teho, sitä kirkkaampi valo... ja sitä suurempi on energiankulutus! LED-lamput käyttävät paljon vähemmän energiaa valon tuottamiseen. Viiteyksikkö on siis erilainen.

Puhutaan Lumen-arvosta (lm). Mitta, joka ei ilmoita tehoa vaan tuotetun valon määrää. LED-tekniikassa käytetään tietysti edelleen yksikköä watti kertoakseen kuinka paljon energiaa lamppu kuluttaa, mutta tämä voi olla harhaanjohtavaa kun haluaa tietää lampun kirkkaudesta. Esimerkiksi 9,5 W:n LED-lamppu (tai noin 800 lm) vastaa 60 W:n hehkulamppua.

 

Mitä muotoja on saatavana B22- sekä B15 LED lampuille?

Ensinnäkin on tärkeää tarkistaa, että valitset lampun, joka fyysisesti sopii sinne minne pitää. Mutta sen jälkeen alkaa hauskuus: valitse lampun ulkonäkö. Onko LED-lamppusi näkyvällä paikalla vai onko se valaisimessa, joka peittää sisällä loistavan lampun? Riippuen siitä, mitä haluat, valaisimen muotoihin on useita vaihtoehtoja.

Yleisimmät muodot ovat: "Pear", eli päärynä, "Candle", eli kynttilä, "Ball", eli pallo ja "Edison".

Missä näitä LED lamppuja käytetään?

Tämä tuote on yhä harvinaisempi, mutta sitä voi edelleen löytää monista vanhoista kattokruunuista tai rakennustyömaiden pistorasioista.

Nämä valaisimet tarjoavat monia mahdollisuuksia, sillä niitä voidaan käyttää useimmissa talon huoneissa. Voit käyttää LED B22 -valaisinta sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa lämpimän tunnelman luomiseksi. Niiden värintoistoindeksi on korkea, joten ne eivät juurikaan vääristä kohteen todellista väriä. B15-lamput soveltuvat erityisesti ompelukoneisiin.

Hyvän värintoiston ja erinomaisen sädekulman ansiosta B22-LED-lamput tarjoavat laadukasta valaistusta asuinalueille, ravintoloihin ja hotelleihin. Lisäksi ne soveltuvat erinomaisesti tiloihin, joissa tarvitaan voimakasta valaistusta pitkiksi ajoiksi.

 

Miten vaihdat perinteisen valaisimen LED-bajonettilamppuun?

Se on nopea ja helppo asentaa vain 30 sekunnissa: Siinä on kaksi tappia sivulla, ja se on työnnettävä sisään ja kiinnitettävä alustan läpi. Se kiinnittyy pistorasiaan työntämällä ja kääntämällä, eikä sitä ruuvata sisään käännettäessä.

 

Oletko uusi LEDille? Katso nopeasti videomme lumenista ja wateista:

Tältä sivulta löydät kaikki LED-lamppumme, joissa on B22 ja B15 kanta. B22-LED-lamput ovat muodoltaan, kooltaan ja ulkonäöltään erilaisia. B22-kantainen hehkulamppu tai halogeenilamppu voidaan korvata suoraan B22-ledilampulla, samoin B15-kantaiset lamput. LED-valaistukseen siirtyminen voi säästää jopa 90 % energiaa ja vähentää käyttökustannuksia. B22-LED-lamput ovat saatavana useina - sekä lämpiminä että viileinä värilämpötiloina, eri muotoisina ja näköisinä. Monet näistä B22-lampuista ovat himmennettävissä. Vasemmanpuoleisessa palkissa voit helposti lajitella muodon, tehon, värilämpötilan ja kirkkauden mukaan ja löytää LED-korvauslampun, jolla on samat ominaisuudet kuin vanhemmilla B22- ja B15-lampuilla. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää...

Näytä lisää

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.