Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Nopea ja edullinen lamppukauppa

Lamput netistä  – Lamppuexpress.com


Lamppuexpress.com on Euroopan suurin lamppuihin keskittynyt verkkokauppa. Valikoimissamme on yli 2000 Philips -lamppua, joten löydämme vaivatta Teille sopivimmat lamput. Tavoitteemme on olla asiantuntevin lamppukauppa verkossa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hyvien hintojen lisäksi myös parhaan mahdollisen neuvonnan ja palvelun. Olet siis aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, palvelemme Teitä erittäin mielellämme! 

Tilaa Philips lamput täältä! 


Lamput netistä edullisesti ja kätevästi

Tee lampputilaus ilman turhaa vaivaa. Tilauksen tekeminen on helppoa ja asiantunteva asiakaspalvelumme on tarvittaessa apunanne puhelimitse ja sähköpostitse. Meiltä on kattava valikoima ja kilpailukykyiset hinnat, sekä suurille tilauksille mittavat alennukset. Maksutapoja on monia ja UPS-kuljetuspalvelut hoitaa toimituksen ympäri Suomea suoraan ovellesi noin 3-4 päivässä. Koe, miksi Lamppuexpress.com on arvostettu lamppukauppa asiakkaidensa keskuudessa ja tee tilaus!

Tutustu Philips -valikoimaamme. Jos etsit vastinetta toisen merkkiselle tuotteelle, klikkaa alapuolella olevaa linkkiä.


Tilaa muiden tuotemerkkien lamput / vastaavat Philips lamput nyt! 

 

Sähkötarvikkeet netistä

Lamppuexpress.comissa on mahdollista tilata lamppujen lisäksi myös sähkötarvikkeita. Valikoimassamme löytyy kaapeleita, kuristimia, liitäntälaitteita ja valaisimia, joita tarvitset valaistuksen rakentamiseen. Nyt voit tilata nämä sähkötarvikkeet kauttamme kätevästi samalla, kun tilaat lamppuja.

 

Jos tarvitset apua valaistuksesi suunnittelussa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!