Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

GE CMH-TT 50W/730 STRE E27 (ConstantColor)

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tekniset tiedot GE CMH-TT 50W/730 STRE E27 (ConstantColor)

Tuotekuvaus GE CMH-TT 50W/730 STRE E27 (ConstantColor)

GE CMH-TT 50W/730 STRE E27 (ConstantColor) erittäin edulliseen hintaan Lamppuexpress.comista. Mitä enemmän tilaat, sitä vähemmän maksat - tarkasta porrastettu hinnastomme yllä olevasta taulukosta. Tilatessasi suurempia eriä kerrallaan hinnat alenevat entisestään.


GE CMH-TT 50W/730 STRE E27 (ConstantColor) - Ominaisuudet

GE CMH-TT -monimetallilampuissa on erittäin korkea valovoimakkuus. Helppokäyttöisellä (E27) -kannalla varustetut GE CMH-TT 50W/730 STRE E27 (ConstantColor)-monimetallilamput mahdollistavat helpon ja nopean lampun vaihdon. Onnistuu helposti itse ilman ammattilaisten apua!

Nämä lamput ovat kompakteja mutta tarjoavat korkean suorituskyvyn ja jopa 24000 tunnin käyttöiän. Pitkä käyttöikä mahdollistaa alhaisemmat huoltokustannukset kun lampun vaihdosta ei tarvitse huolehtia niin usein.


GE CMH-TT 50W/730 STRE E27 (ConstantColor) - Käyttö

GE CMH-TT 50W/730 STRE E27 (ConstantColor) -lamppujen 3000K:n värilämpötilalla (lämmin valkoinen) luot tunnelmallisen valaistuksen. Soveltuu hyvin esimerkiksi ravintoloihin ja myymälöihin mutta myös yleisvalaistukseen muihin tiloihin. Tätä lamppua käytetään lähinnä ulkovalaistuksessa  julkisten rakennusten, teiden ja monumenttien valaisemiseen. GE CMH-TT -lamppuja tulee käyttää suljetuissa valaisimissa. 

Arvostelua

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Tarvitsetko apua?

Ota maksutta yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please wait, adding to cart...

Pyyntösi on lähetetty!

Myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä. Kirjaamme sitten kanssasi tietojasi ja keskustelemme henkilökohtaisista eduistasi. Kiitos yhteydenotostasi!

Pahoittelemme

Valitettavasti voit pyytää tarjousta vain, jos olet asentaja tai yritys. Voit aina käyttää tuotteidemme erikoistason alennuksia.