Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips energiansäästölamput

Energiansäästölamput


Mitä hyötyä on energiansäästölamppujen hankkimisesta?


Tärkein syy on ilmiselvä: koska ne oikeasti säästävät energiaa.

Philips energiansäästölamput ovat ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita vaihtoehtoja vanhoille hehkulampuille.

Energiansäästölamput kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa, joka näkyy sähkölaskussasi. Pidempi lampunvaihtoväli tukee myös kestävää kehitystä, kun lamppujen valmistusmäärät vähenee ja lamppuja ei enää heitetä roskiin samalla tavalla.

Maapallolla alettiin herätä ympäristöasioihin alunpitäen vuonna 1973, ensimmäisen öljykriisin aikaan. Pikkuhiljaa tietoisuus ja ympäristösopimukset ovat parantuneet, mutta paljon on vielä tehtävä. Lamppuexpress.comissa toimimme monella tavoin ympäristön puolesta, lue siitä lisää täältä.

Tilaa Philips Energiansäästölamput täältä!

Millaisia energiansäästölamppuja kannattaa hankkia?

LED -lamput ovat parhain vaihtoehto energian säästämiseksi. Philips on panostanut LED -tuotteisiin paljon viime aikoina ja ne ovat nyt erittäin korkealaatuisia, toisin kuin asiat olivat vielä muutama vuosi sitten. LED -lamppujen uskotaan hallitsevan markkinoita lähitulevaisuudessa.

Energiansäästö ei ole ainut syy siihen, että LED -lamput ovat loistava vaihtoehto. Ne eivät ensiksikään pidä sisällään yhtään elohopeaa, ja ne käyttävät kaiken energian suoraan valotehoksi, joten ne eivät tuota hukkalämpöä. Vaikka tällä hetkellä LED-lamput ovat muihin lamppuihin nähden hieman kalliimpia, äärimmäisen pitkä käyttöikä säästää vaihtamisen vaivaa ja kuluja. Lisäksi LED-lamput maksavat itsensä takaisin hyvin nopeasti. Paikoissa, joissa lamppuja pidetään jatkuvasti päällä, LED voi maksaa itsensä takaisin jopa vuodessa!

 

Yleisimmin käytetyt energiansäästölamput:

 


Tilaa Philips Energiansäästölamput täältä!