Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Viimeisimmät uutiset: Philips HUE silta on yhteensopiva Osramin lamppujen kanssa

Philips HUE vai Osram Lightify? Sinun ei tarvitse enää valita. Philips Huen silta toimii kummankin valaistusjättiläisen lamppujen kanssa.

Philips Hue Osram Lightify

Viimeisin Philips HUE sillan päivitys otti askeleen taaksepäin. Tämä ei kuulosta hyvältä, mutta todellisuudessa tämä on erittäin tärkeää asiakkaiden kannalta.

 

Aikaisemmin Alankomaalainen elektroniikan jättiläinen rajasi sillan olevan käytettävissä ainoastaan Philipsin omien älyvalojen kanssa. Kuitenkin, HUE 2.0 tarjoaa nyt käyttäjilleen mahdollisuuden liittää siihen muiden valmistajien älyvaloja. Tämä oli mahdollista jo aikaisemmin, ennen kuin Philips päätti rajoittaa laitteen liitettävyyttä. Tämä aiheutti suuren määrän valituksia ja lopulta Philips päätti avata laitteen jälleen kilpailijoiden tuotteille.

 

Tätä testataksemme liitimme toimistollamme Philips HUE siltaan Philipsin ja Osramin lampun. Kummatkin toimivat loistavasti, vaikkakin joitain eroavaisuuksia ja suosituksia täytyy mainita testistämme.Kuinka asentaa Philips HUE 2.0

 

Aloittaaksemme, Philipsin sillan tulee olla liitettynä verkkokaapeliin. Kun silta on liitettynä verkkoon on se heti valmis käytettäväksi.

 

Päinvastoin Osramin silta on langaton, mutta se tarvitsee liittää kotisi WIFI- verkon pariksi. Yhteys sillan, reitittimen ja lamppujen välillä on heikompi ja välillä se voi kadota kokonaan.

 

Zodra de Philips Bridge aangesloten is, kunt u uit een omvangrijk aantal apps kiezen om uw lampen via iOS of via een Android apparaat te besturen.

 

Sen jälkeen, kun Philipsin silta on liitetty voit valita monista sovelluksista, kuinka kontrolloida sitä millä tahansa iOS, Windows phone tai Anderoid laitteella.Mikä ero on Philipsin ja Osramin lampuilla?


Philips Hue App

Heti kun pistät lamput päälle huomaat eron näiden kahden valovirrassa. Kun Philipsin valo tuntuu pehmeämmältä, Osram tarjoaa erittäin kirkkaan valaistuksen, joka varmasti valaisee ja näyttää minkä tahansa värin.

 

Huomioiden mahdollisuuden himmentää kumpaakin valoa sovelluksellasi, lamppujen valinta riippuu maustasi. Haluatko pehmeämmän ja lämpimämmän hehkun? Silloin sinun kannattaisi valita Philips. Jos taas tahdot erittäin kirkasta valoa, valitse Osram.Muita ehdotuksia

 

Katkaisimen tulee olla koko ajan “päällä”. Jos suljet valot seinässä olevalla katkaisimella, et pysty enää kontrolloimaan valoja puhelimellasi.

 

Jos valosi ovat jo kytkettynä himmentimeen…… Jotta voisit hyödyntää HUE:n tai Lightifyn himmennys mahdollisuuden, tulee vanhan himmentimen olla off- asennossa. Jos se ei ole kokonaan poiskäytöstä, et pysty hyödyntämään kaikkia Philips HUE:n ominaisuuksia. Osram toisaalta toimii klassisen valon tavoin, mutta tällöin, et pysty hyödyntämään sen viihde ominaisuuksia sovelluksessasi.

 

Kokeile eri aplikaatioita ja valitse mieluisesi Philips HUE tulee omalla sovelluksella, jotka sopivat iOS, Windows phone ja Anderoid puhelimiin. Kuitenkin Appstoressa ja Google Playssä, pystyt lataamaan monia ei Philipsin suunnittelemia sovelluksia, joilla pystyt hyödyntämään näiden valojen mahtavat ominaisuudet.