Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Viimeinkin LED korvike PL-C ja Osram D/E 18W ja 26W lampuille

Valmistautukaa toivottamaan tervetulleeksi yksi uusimmista tuotteista kaupassamme. Hyvät naiset ja herrat… Philips CorePro PL-C!

Philips CorePro Led PL-C 4P on kuin perinteinen energiansäästölamppu, mutta sen lisäksi se tarjoaa LED teknologian tuomat edut.

 

Katso alapuolelta uutuudet:

 

 

Molemmat tuotteet tarjoavat 3000K värilämpötilan, mikä tarkoittaa lämmintä valkoista. Löydät myös 4000 kelvinille vaihtoehdon.

Voinko vaihtaa energiansäästölamppuni näillä uusilla lampuilla?

 

Ensimmäinen askel on tarkistaa lampun kanta, selvittääksesi sopiiko uusi CorePro LED PL-C korvaamaan sinun lamppusi. Huomaathan, että uudessa Philips CorePro LED PL-C lampuissa on 4 nastaa. Niillä ei voida korvata 2 nastaisia energiansäästölamppuja.

 

Tässä on apua antava lista tuotteista, jotka voidaan korvata uusilla LED lampuilla.

Älä unohda värilämpötilaa. Kuten aikaisemmin mainitsimme, CorePro LED PL-C tarjoaa 3000K ja 4000K värilämpötilat, jotka vastaavat lämmintä valkoista ja kylmää valkoista. Jos vanhassa lampussasi on eri värilämpötila, voit silti ostaa yhden Philips CorePro LED PL-C korvikkeistamme, sillä tämä ei vaikuta niiden toimivuuteen. Mutta huomaathan, että tällöin valon väri voi olla erilainen.

 

Mitä jos lamppuni ei vastaa yllä mainittuja?

 

Voi olla, että valaisimesi käyttää erilaista kantaa, 2 nastaista 4 nastan sijaan, eri tehoa tai suurempaa/pienempää värilämpötilaa, kuin yllä mainitut tuotteemme.

 

Ensiksi voit navigoida läpi LED-lamput kategoriamme. Vasemmalla puolella ruutua, voit helposti valikoida suodattimesta haluamasi ominaisuudet, helpottaaksesi valintaasi laajasta valikoimastamme.

 

Suodattimessamme, mainitsemme kaikki kannat, jotka soveltuvat LED teknologialle. Valitse vanhan lamppusi kanta ja löydä siihen sopiva LED vaihtoehto, joka tyydyttää tarpeesi!

 

Mitä tapahtuu energiansäästölamppujeni liitäntälaitteelle?

 

Vaihtamalla Philips CorePro LED PL-C, sinun ei tarvitse vaihtaa liitäntälaitettasi.

 

Neuvomme kuitenkin harkitsemaan sen vaihtamista, koska se voi vahingoittaa uutta LED lamppuasi. Esimerkiksi, vaikuttamalla niiden käyttöikään, tehokkuuteen tai niiden kirkkauteen.