Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Philips Master LEDspot ExpertColor MV

LED miellyttävän ja vieraanvaraisen ilmapiirin luomiseen

Philips Master LED ExpertColor GU10

Kaunis ja miellyttävä valaistus täydellisellä himmennysominaisuudella on nyt mahdollista Philips ExpertColor LED- lampuilla. Meiltä kysytään useasti: "Voiko LEDeillä luoda mukavaa ja lämmintä valaistusta?" Vastauksemme on "Kyllä".

 

Philipsin viimeaikaisin lanseeraus, Philips ExpertColor-sarja, on täyden valospektrin ja innovatiivisen teknologian ansiosta täydellinen korvaaja perinteisille verkkojännitteen GU10 halogeeneille. Sarjan lampuilla asiakkaat voivat luoda lämpimän ja miellyttävän tunnelman niiden erinomaisen väriominaisuuden ja syvän himmennysominaisuuden avulla. Tuloksena on täydellinen valaistuskokemus, joka miellyttää sekä käyttäjää että katsojaa.

 

Värintoisto ilmaistaan värintoistoindeksillä (CRI). ExpertColor –sarjalla CRI asteikko on 97 maksimiarvosta 100. Täten sarjan lampuilla saavutetaan täydellinen valaistuskokemus, aivan kuten perinteisillä halogeeneilla. Innovatiivinen retromalli sopii jokaiseen käyttötilaan, jossa sisustuksellinen ja yksinkertaistettu ulkomuoto on tärkeää. Yksi yhteen asennus tekee vaihdosta entistä helpompaa!

 

ExpertColor sopii hotelleihin, ravintoloihin, koteihin ja muihin tiloihin, joissa lämpimän ja siistin ilmapiirin luominen on tärkeää. Sarjan LED lamppuja löytyy kolmessa eri värissä:

 

  • Erittäin lämmin valkoinen: 2700K sopii koteihin ja ravintoloihin
  • Lämmin valkoinen : 3000K sopii hotelleihin, vastaanottoon, toimistoihin, näyteikkunoihin ja myymälöihin
  • Kylmä valkoinen: 4000K sopii esimerkiksi korukauppoihin valaisemaan koruja

 

Täydellinen himmennystoiminto

 

Näillä GU10 lampuilla himmennys onnistuu tasaisesti ilman lamppujen välkkymistä. ExpertColor- sarjan lamput on testattu useilla eri himmentimillä, jotta turha murehtinen himmentimien ja LED lamppujen yhteensopivuudesta voitaisiin unohtaa. Himmennysominaisuudella ei ainoastaan luoda tunnelmaa, mutta myöskin säästetään kulutuksessa huomattavasti ja säästetään lamppujen elinikää. ExperColor sarjan lampuilla säästöt voivat olla jopa 90% ja elinikä 20 kertaa pidempi verrattuna perinteisiin halogeeneihin.

 

Tehot ja valaistuskulmat

 

Nämä uutuudet ovat varustettu GU10 kannalla, ja ovat saatavilla kahdella eri teholla seuraavasti: 3,9W korvaaja 35W perinteiselle halogeenille ja 5,5W korvaaja perinteiselle 50W halogeenille.

 

ExpertColor GU10 lamppuja löytyy kahdella eri valaistuskulmalla, niin kapealla 25 asteen kulmalla kuin leveällä 35 asteen kulmalla. Jos valaistuskulman valitseminen on hankalaa, suositus on aina valinta leveämmällä kulma-asteella. Laajalla valaistuskulmalla saadaan aina tasainen ja kaunis valaistus tilaan kuin tilaan.Valitse oma ExpertColor LED lamppu


Philips Master LED ExpertColor GU10 35W 50W


Alla olevasta videosta näet ExpertColor LED lampun toiminnassa

 Kysyttävää?

Valaistusasiantuntijamme auttavat sinua