Menu
Asiakaspalvelu
  • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

  • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

  • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

Myymälävalaistuksen salat

Näyteikkuna

Jokaisen myymälästä vastuussa olevan ihmisen tulisi tietä, että myymälän ja näyteikkunan estetiikka on tärkeässä osassa vaikuttamassa asiakkaan ostokäyttäytymiseen. Ensivaikutelmaan täytyy panostaa. Näyteikkuna on ensimmäinen asia minkä asiakas kaupasta näkee ja siten myös kokee. Tuotteiden esillepano ikkunassa vaikuttaa merkittävästi kaupan asiakasmäriin; asiakkaat voidaan houkutella sisän kauppaan, tai vaihtoehtoisesti saada kävelemän huomaamatta ohi.

 

Houkutteleva valaistus saa näyteikkunan erottumaan ja kutsumaan asiakkaita astumaan sisän. CDM-T -lamput ovat monikäyttöisiä kompakteja kaasupurkauslamppuja, joiden avulla voit luoda korostuksia ja tuoda esiin yksityiskohtia muodoissa ja väreissä. Värintoistoluvulla* 85Ra tuotteet saadaan näyttämän houkuttelevammilta ja lämpimän valkoinen värilämpötila (3000K) luo sisän kutsuvan tunnelman.


CDM-T Philips CDM-monimetallilamput

Sisäntulo ja myymälä

Kun olet saanut asiakkaan astumaan kauppaasi sisän, haluat seuraavaksi saada asiakkaan tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Lämmin valkoinen valo luo ensiksi mukavan tunnelman ja korostamalla kiinnostavia asioita kuten uutuuksia tai kausituotteita "autetaan" asiakasta valitsemaan reitti myymälässä. Valaistuksella voidaan myös helpottaa asiakasta ymmärtämän myymälän tuoteryhmäjärjestys ja siten löytämän kiinnostavat tuotteet. Tuotteet tulisi valaista erinomaisella värintoistolla ensiksikin houkuttelevan näköisiksi, mutta myös varmistamaan, että asiakas erottaa värit helposti toisistaan.

 

Myymälävalaistukseen suosittelemme Philips CDM Elite -lamppuja, esimerkiksi CDM-TC Elite 930:a, joka tuottaa lämmintä valkoista valoa parhaalla lumen/wattisuhteella ja värintoistoluvulla 90Ra. Täten varmistetaan se, etteivät tuotteiden värit näytä erilaisilta asiakkaan kotona. CDM-TC Elite:ssa on myös UV-suoja, joka estä jopa kaikista lämpöherkimpiä tuotteita menettämästä värejän.

Vaihtaminen halogeenista LEDiin on erittäin suositeltava ratkaisu, koska siten voidaan sästä jopa 80% kustannuksista ärimmäisen pitkän hyötysuhteen ja pitkän käyttöiän ansiosta, valonlaatua muuttamatta. AR111 on fiksu valinta halogeenin korvaajaksi. Valitsemalla kahdesta valaistuskulmavaihtoehdosta voit käyttä LEDspoteja sekä yleis- että korostusvalaistukseen.

AR111     LED Kiskovalaisimet

 

 

 

Vaatekaupoissa sovitushuone on paikka

Sovitushuoneet

Vaatekaupoissa sovitushuone on paikka, jossa asiakas on yksin tuotteen kanssa ja tekee usein pätöksen ostaa, tai jättä tuotteen hyllyyn. Tästä syystä sovitushuoneiden valon on tehtävä asiakkaan olo mukavaksi ja saada sekä asiakas että tuote näyttämän mahdollisimman hyvältä. Tähän tarkoitukseen suosittelemmeMASTER LEDspot LV MR16:ta. ärimmäisen kustannustehokkuuden lisäksi se tuottaa korkealuokkaista valoa. Minimoimalla varjot ja tuottamalla lämmintä valoa luot positiivisen tunnelman. Tämän lisäksi toisin kuin halogeenit, LED -lamput eivät tuota lämpöä, joten asiakkaiden on mukavampi sovittaa vaatteitaan rauhassa.

 

Kassa

Vaikkakin kassajonot saattaa olla merkki kaupallisuudesta, se voi samalla karkoittaa pois asiakkaat, jotka eivät jaksa jonottaa. Kiinnostava valaistus visuaalisine ärsykkeineen viihdyttä tylsistyneitä ja turhautuneita asiakkaita jonossa. On myös hyvä tehdä kassa helposti löydettäväksi. Tämän voi tehdä korostusvalaistuksella.

 

Kassavalaistukseen suosittelemme erityisesti LEDspot GU10 -lamppuja. Näillä lampuilla voit korostaa kassaa ja voit kohdistetun valon avulla tehdä lisämyyntiä valaisemalla kassan vieressä sijaitsevia pikkutavarahyllyjä, joista asiakkaat voivat tehdä heräteostoja.

 

 

 LED-LoisteputketLED PaneelitLED-LamputKohdevalaisimet