Menu
Asiakaspalvelu
 • Ilmainen toimitus koskee yli €120 (ilman alv.) €150 (Sis alv.)

 • Tarkoin valitut tuotteet jopa 10000 tuotteen valikoima

 • Kaikenkattava takuu jopa 5 vuotta

CDM-T Lamput

CDM-T lamput ovat totisesti täydellinen valinta näyteikkunavalaistukseen. Kunnon valaistus on myynnin kannalta oleellista ja siihen kannattaa panostaa. Hanki siis CDM-T lamput, joiden avulla laadukkaan myymälävalaistuksen luominen on mahdollista!

 

Missä niitä käytetään?

CDM-T lamput soveltuvat lukuisiin eri tiloihin ja moniin käyttötarkoituksiin. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi näyteikkunat ja jälleenmyyntitilat. CDM-T lampuille ominaista on erinomainen 90-100Ra:n värintoistoindeksi. Ensiluokkainen värintoistoindeksi takaa värien toistumisen aitoina ja luonnollisina. Täten esimerkiksi vaatekaupoissa tuotteiden eri sävyt ja materiaalit tulevat kauniisti esille. Aitojen ja houkuttelevien värien ansiosta asiakkaat näkevät tarkalleen millaista tuotetta ovat ostamassa.

 

Miksi lamppuja käytetään tietyillä alueilla?

CDM-T lamppuja käytetään myymälöissä erityisesti sen hyvän hyötysuhteen sekä erinomaisen värintoistoindeksin vuoksi. Vaikka CDM-T Elite –lamppu on kalliimpi kuin perinteinen CDM-T, mutta se on kuitenkin hankkimisen arvoinen. Elite-versiolla on nimittäin parempi valoteho ja valonvakaus. Laadukas valo pitkäksi aikaa on siis taattu! Tämän lisäksi CDM-T-lampuilla on muitakin etuja:

 

 • CDM-T lampuilla on UV-suodatin, joka estää valoa haalistamasta tuotteiden värejä.
 • Pitkä jopa 15,000 tunnin käyttöikä.
 • Kirkas, säkenöivä valkoinen valo.
 • 100Ra:n värintoistoindeksi taka värien toistumisen aitoina.

 

Mitkä ovat CDM-T Elite lamppujen ominaisuudet?

CDM-T Elite

De CDM-T –lamppuja on saatavana lukuisilla eri värilämpötiloilla ja tehoilla. Kaikkien kanta on G12.

 • 35W, värilämpötilat 930 ja 942
 • 50W, värilämpötilat 930 ja 942
 • 70W, värilämpötilat 930 ja 942
 • 100w, värilämpötila 930
 • 150W, värilämpötilat 930

 

930 on lämmin valkoinen. Toisin sanoen värilämpötila on erittäin lämpimän ja neutraalin valkoisen välillä. Tämän ansiosta värilämpötila on oiva neutraalin valaistuksen luomiseen. Värikoodi 942 tarkoittaa, että värilämpötila on 4200K, joka on kylmä valkoinen. Kylmä valkoinen sopii erityisesti kliinisiin tiloihin antaen kirkkaan efektin.

Mihin ja miten ne voidaan asentaa?

CDM-T lamppujen jännite on tavallisesti noin 100V, joka tarkoittaa, että ne vaativat toimiakseen kuristimen. Kuristin muuntaa jännitteen verkkovirran jännitteeseen (230V) sopivaksi. Jos lamppu asennetaan kattoon, sen kanssa tulee käyttää tätä kuristinta. Jos haluat kuristimen, joka sopii suoraan valaisimeen.

 

                                                   

CDM-T Elite sopii myös ulkokäyttöön asianmukaisessa valaisimessa. Erinomaisen valotehonsa ansiosta lamput ovat oivia myös pimeiden ulkoalueiden valaisimessa. Huomioithan, että lamppua vaihtaessa lampun teho (W) tulee pitää samana, Jos tehoa vaihtaa, uusi lamppu ei ole yhteensopiva nykyisen kuristimen kanssa ja tällöin myös kuristin tulisi vaihtaa.

 


 

Downlight